«Συμβόλαιο θανάτου» βλέπουν οι Αρχές πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα. Τι στοιχεία έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ

Κομμάτι – κομμάτι επιχειρούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών να συνθέσουν το παζλ της μαφιόζικης εκτέλεσης το βράδυ της Παρασκευής στη Βούλα.

Ο τρόπος δράσης των εκτελεστών δείχνει «συμβόλαιο θανάτου» και «επαγγελματία» εκτελεστή, με τις εξιχνιάσεις τέτοιων εγκλημάτων να είναι παραδοσιακά από τις πιο δύσκολες.

Γύρω στις 21:20 το βράδυ της Παρασκευής,  ο Βέλγος επιχειρηματίας επέστρεφε στην πολυκατοικία που διαμένει επί της οδού Δωδεκανήσου 14 στη Βούλα.

Στάθμευσε το όχημα του

και ξεκίνησε να κατευθύνεται προς την είσοδο του σπιτιού.
Εκείνη την ώρα, ένας άγνωστος άνδρας εμφανίζεται μπροστά του και τον εκτελεί με δύο σφαίρες στο κεφάλι.
Στη συνέχεια επιβιβάζεται σε μοτοσικλέτα που οδηγεί συνεργός του και εξαφανίζονται.
Γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς κάλεσαν την Άμεση Δράση, ωστόσο παρά τις έρευνες δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: «Εταιρεία Δολοφόνων». Σκότωναν ηλικιωμένους για να τους κληρονομήσουν. Αρχηγός τους ήταν ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας και έλεγε ότι έκλεβε πλούσιους υπέρ των φτωχών. Τι απέγινε 

Το θύμα δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά στον χώρο του εμπορίου, ενώ φαίνονταν να ζει μία ήσυχη ζωή.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Βέλγος επιχειρηματίας βρέθηκαν δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών.
Στη συνέχεια οι εκτελεστές εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά. Περίοικοι που άκουσαν τους πυροβολισμούς ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ερευνώντας τις επαφές που είχε ο Βέλγος επιχειρηματίας ενώ ψάχνουν αν υπάρχουν και κάμερες που τυχόν να έχουν καταγράψει την στιγμή της εκτέλεσης ή κάποια στιγμή της άφιξης και της αποχώρησης των εκτελεστών.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Το θρίλερ της απαγωγής και της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιώργου Νικολαΐδη και της φίλης του. Τους σκότωσαν για να αρπάξουν εκατομμύρια μέσω των πιστωτικών καρτών 

The post «Συμβόλαιο θανάτου» βλέπουν οι Αρχές πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα. Τι στοιχεία έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα