Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Η κόρη κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα στον πατέρα, σύμφωνα με το δικηγόρο των δυο γυναικών

Για έγκλημα που έγινε εν βρασμώ ψυχής έκανε λόγο ο δικηγόρος, Ιάκωβος Ψωμιάδης, της μητέρας και της κόρης που ομολόγησαν τη δολοφονία του πατέρα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Όπως αποκάλυψε στον ΑΝΤ1, η κόρη «κατά βάση επέφερε τα πλήγματα» στον 49χρονο.

Περιγράφοντας τη στιγμή του εγκλήματος είπε πως, έγινε μόλις η γυναίκα πληροφορήθηκε την κακοποίηση της κόρης

της από τον πατέρα της.

«Εκείνο που οδήγησε στη δολοφονία ήταν η αποκάλυψη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο συνήγορος.

Διαβάστε επίσης: «Οι Έλληνες είναι απειλή». Το άγνωστο πογκρόμ κατά της ελληνικής κοινότητας στη Νεμπράσκα. Μετά τους βανδαλισμούς απέμειναν μόλις 59 μετανάστες …

Στάθηκε, πάντως, και στην κακοποίηση που είχε υποστεί η 46χρονη από τον εν διαστάσει σύζυγό της, αφού όπως είπε υπάρχουν και στοιχεία ότι είχε στο παρελθόν φιλοξενηθεί σε ξενώνες για κακοποιημένες γυναίκες.

«Έχει περάσει πολλά», ανέφερε για το παρελθόν της γυναίκας με το θύμα.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι η γυναίκα επέστρεψε στον άνδρα που την κακοποιούσε, αφού είχε χωρίσει από αυτόν και είχε κάνει ένα παιδί με άλλον άνδρα, τόνισε ότι, «δεν είναι δυνατόν να αναμένουμε από το θύμα ενδοοικογενειακής βίας να περιμένουμε να σκέφτεται όπως εμείς».

Περιέγραψε δε μία κατάσταση κατά την οποία η 46χρονη κυριεύονταν από «έντονη ψυχολογική ανασφάλεια, οικονομικό και ιατρικό πρόβλημα».

Διαβάστε επίσης: 11 Σεπτεμβρίου 2001. Οι θεωρίες συνωμοσίας, που εμπλέκουν τους Εβραίους, τις Πακιστανικές μυστικές υπηρεσίες και φυσικά τη CIA. Μόνο τον Μπιν Λάντεν δεν θεωρούν ως δράστη …

The post Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Η κόρη κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα στον πατέρα, σύμφωνα με το δικηγόρο των δυο γυναικών appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα