Κοκτέιλ κοκαΐνης και ηρεμιστικού ανιχνεύθηκαν στον οργανισμό της 10χρονης Μαρκέλλας. Που έχουν στραφεί οι έρευνες της αστυνομίας

Στις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στη 10χρονη Μαρκέλλα διαπιστώθηκε ότι μεταξύ άλλων της είχε χορηγηθεί κοκαΐνη.

Σύμφωνα με το ethnos στις ίδιες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως στη μικρή είχε χορηγηθεί και πολύ βαρύ ηρεμιστικό που χρησιμοποιείται πολλές φορές σε «βαριές» περιπτώσεις.

Στο μεταξύ εντείνονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της μυστηριώδους γυναίκας που φέρεται να άρπαξε την 10χρονη από την Κάτω Τούμπα και την κράτησε επί 44 ώρες πριν την αφήσει κοντά σε βενζινάδικο της Καλαμαριάς, όπου βρέθηκε από περίοικο.

Διαβάστε επίσης: Πώς ο ανιχνευτής ψεύδους χρησιμοποιήθηκε
από τη Ζιλέτ για να αποδείξει ότι τα ξυραφάκια της ήταν καλύτερα από τον ανταγωνισμό! …

Τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές έρευνες στρέφονται και εκτός Θεσσαλονίκης καθώς, σύμφωνα με πηγές των διωκτικών Αρχών, εξετάζεται η εκδοχή η γυναίκα αυτή να βρίσκεται σε περιφερειακή πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου διέφυγε μόλις απελευθέρωσε την ανήλικη. Το πρόσωπο που αναζητούν οι Αρχές φαίνεται ότι προέρχεται από το ευρύτερο περιβάλλον της Μαρκέλλας και είναι γνωστό στην οικογένεια.

Η 10χρονη Μαρκέλλα, μάλιστα, αναγνώρισε την κοκκινομάλλα που φέρεται να την απήγαγε, αλλά προς το παρόν το κίνητρο της πράξης παραμένει αδιευκρίνιστο και ενδεχομένως αυτό να αποσαφηνιστεί μόλις εντοπιστεί και εξεταστεί από τους αστυνομικούς.

Διαβάστε επίσης: Τι κοινό είχαν ο Σαρλώ, ο Μάικλ Τζόρνταν, ο «χοντρός» και ο Χίτλερ. Το χαρακτηριστικό μουστάκι, στιλ «οδοντόβουρτσα» και πώς ο Χίτλερ το έβγαλε από τη μόδα …

The post Κοκτέιλ κοκαΐνης και ηρεμιστικού ανιχνεύθηκαν στον οργανισμό της 10χρονης Μαρκέλλας. Που έχουν στραφεί οι έρευνες της αστυνομίας appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα