Δείτε τo ρεσάλτο του Λιμενικού σε αλιευτικό με ναρκωτικά νότια της Κρήτης. Οι άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών εντόπισαν 1,3 τόνους κατεργασμένης κάνναβης (βίντεο)

news247:

Εικόνες από την μεγάλη επιχείρηση που οδήγησε στον εντοπισμό και κατάσχεση 1,3 τόνων κατεργασμένης κάνναβης συσκευασμένης σε πακέτα με τη μορφή πάστας «σοκολάτας» νότια της Κρήτης, έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό Σώμα. Οι άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών εντόπισαν κατά μήκος του καταστρώματος και μέσα σε ειδικές κρύπτες 1,3 τόνους κατεργασμένης κάνναβης.

Tο αλιευτικό σκάφος “CELINE STAR”, επιχείρησε να διαφύγει αυξάνοντας ταχύτητα χωρίς όμως να τα καταφέρει. Eίχε

αποπλεύσει από τη Λαττάκεια Συρίας με προορισμό πιθανότατα Ευρωπαϊκό λιμάνι. Κατά δήλωση του πληρώματος ο σκοπός του πλοίου ήταν η διενέργεια αλιείας.

Όπως αποκαλύπτεται, την πληροφορία για το ύποπτο αλιευτικό έδωσε στις ελληνικές αρχές η Υπηρεσία Γαλλικών Τελωνείων ενώ η επιχείρηση εντοπισμού, ακινητοποίησης και κατάσχεσης της μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, ολοκληρώθηκε σε τρεις ημέρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού εντοπίστηκε το σκάφος εντοπίστηκε αρχικά περί τα 60 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Κρήτης, από το αεροσκάφος της δύναμης Frontex. Στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε από ομάδα βατραχανθρώπων της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λ.Σ. με ρεσάλτο.

Ομάδα βατραχανθρώπων της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, πραγματοποίησε ρεσάλτο στο αλιευτικό ενώ είχε προηγηθεί καταδίωξη του σκάφους, που επιχείρησε να διαφύγει αυξάνοντας ταχύτητα χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Δείτε το βίντεο της επιχείρησης:

Το άρθρο Δείτε τo ρεσάλτο του Λιμενικού σε αλιευτικό με ναρκωτικά νότια της Κρήτης. Οι άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών εντόπισαν 1,3 τόνους κατεργασμένης κάνναβης (βίντεο) δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δείτε, Λιμενικού, Κρήτης, Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών,deite, limenikou, kritis, monadas ypovrychion apostolon