Δείτε την κινηματογραφική επιχείρηση του Λιμενικού νότια της Κρήτης που ακινητοποίησε αλιευτικό με ναρκωτικά. Εντόπισαν 1,3 τόνους κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή πάστας «σοκολάτας» (βίντεο)

news247:

Εικόνες από την μεγάλη επιχείρηση που οδήγησε στον εντοπισμό και κατάσχεση 1,3 τόνων κατεργασμένης κάνναβης συσκευασμένης σε πακέτα με τη μορφή πάστας «σοκολάτας» νότια της Κρήτης, έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό Σώμα. Οι άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών εντόπισαν κατά μήκος του καταστρώματος και μέσα σε ειδικές κρύπτες 1,3 τόνους κατεργασμένης κάνναβης.

Όπως αποκαλύπτεται, την πληροφορία για το ύποπτο αλιευτικό έδωσε στις ελληνικές αρχές η Υπηρεσία Γαλλικών Τελωνείων ενώ η επιχείρηση εντοπισμού,

ακινητοποιήσης και κατάσχεσης της μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, ολοκληρώθηκε σε τρεις ημέρες.

Ομάδα βατραχανθρώπων της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, πραγματοποίησε ρεσάλτο στο αλιευτικό ενώ είχε προηγηθεί καταδίωξη του σκάφους, που επιχείρησε να διαφύγει αυξάνοντας ταχύτητα χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Δείτε το βίντεο της επιχείρησης:

Το άρθρο Δείτε την κινηματογραφική επιχείρηση του Λιμενικού νότια της Κρήτης που ακινητοποίησε αλιευτικό με ναρκωτικά. Εντόπισαν 1,3 τόνους κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή πάστας «σοκολάτας» (βίντεο) δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα