Μπλόκο στα κορονοπάρτι στην Πλατεία Βαρνάβα. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περιφρουρούν από το απόγευμα το σημείο

Την Πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι επιτηρούν από σήμερα το απόγευμα η νεοσύστατη Ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να αποθαρρύνει τους εκατοντάδες νεαρούς που συνωστίζονται κάθε βράδυ και να πραγματοποιούν κορονοπάρτι.

Τα μέλη της ομάδας ΟΔΟΣ -τα οποία θα βρίσκονται στο σημείο για τουλάχιστον τρεις ημέρες- φορούν ειδικές στολές και έχουν λάβει εντολή να μην αφήσουν κανέναν να περάσει στο εσωτερικό της πλατείας, εκεί όπου συνωστίζονται καθημερινά νέοι πολίτες. Το σημείο θα επιτηρούν επίσης μονάδες της ΟΠΚΕ,

Ασφάλεια και εποχούμενες περιπολίες.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Χαρακτηριστικό των ελέγχων που γίνονται είναι ότι οι  αστυνομικές δυνάμεις σταματούν μέχρι τους διανομείς φαγητού.

Υπενθυμίζεται ότι στη συγκεκριμένη πλατεία επικρατεί έντονος συνωστισμός τις τελευταίες ημέρες, καθώς κατά τις βραδινές ώρες διοργανώνονται κορωνοπάρτι με take away ποτά και μουσικές.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Μπλόκο στα κορονοπάρτι στην Πλατεία Βαρνάβα. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περιφρουρούν από το απόγευμα το σημείο appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα