Πρόστιμο στον Μητροπολίτη Αιγιαλείας, που έριξε τον σταυρό στη θάλασσα. Εκπρόσωπος Ιεράς Συνόδου: Είμαστε 82 και χάθηκαν μόνο δύο! Πιστή ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στην κάμερα (Βίντεο)

Με παρατράγουδα και αντάρτικο παρά τους περιορισμούς από συγκεκριμένους ιεράρχες σημαδεύτηκαν οι εορτασμοί για τα Θεοφάνια φέτος. 

Τον σταυρό έριξε στη θάλασσα ο μητροπολίτης Αιγιαλείας Ιερώνυμος, αγνοώντας επιδεικτικά την απαγόρευση της κυβέρνησης αλλά και τη σχετική σύσταση του Αρχιεπισκόπου να μη γίνουν τελετές σε ανοικτούς χώρους. Ο Ιερώνυμος συνοδευόταν από τον πρώην Καλαβρύτων, Αμβρόσιο.

Σύμφωνα με το tempo24, στον μητροπολίτη επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Εκπρόσωπος Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για τον κορωνοϊό: Είμαστε 82 και χάθηκαν μόνο δύο!

Σε έναν απίστευτο ισχυρισμό προχώρησε σήμερα o εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου Αθηναγόρας  στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί την απόφαση της ΔΙΣ και την «ιερά ανυπακοή» για τα Θεοφάνια.

«Είμαστε 82, νόσησαν έξι και απ’ αυτούς χάθηκαν δύο. Κοιτάχτε την αναλογία!» είπε στο ραδιόφωνο του Σκάι ο εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου Αθηναγόρας Δικαιάκος, αναφερόμενος στην εκδημία των μητροπολιτών Καστοριάς και Λαγκαδά οι οποίοι προσβλήθηκαν από κορωνοϊό και κατέληξαν.

«Δεν θα γίνουν αγιασμοί έξω, δεν θα πάει κανείς στη θάλασσα» διαβεβαίωνε πάντως ο εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου και πρόσθετε: «Όποιος πάει στη θάλασσα θα τιμωρηθεί».

Πιστή χειρονομεί στις κάμερες εξερχόμενη του ναού στη Θεσσαλονίκη. Εκείνη την στιγμή ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ βρισκόταν σε απευθείας σύνδεση και την κατέγραψε

Την ίδια ώρα, με μια απρεπή χειρονομία επέλεξε μια μια γυναίκα στη Θεσσαλονίκη να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για την παρουσία Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που θέλησαν να καλύψουν τον εορτασμό των Θεοφανίων, εν μέσω lockdown.

Η ίδια είχε μεταβεί στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη για τα Θεοφάνια. Μόλις βγήκε από την εκκλησία ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο. Η χειρονομία κατέγραψε η κάμερα του ΣΚΑΪ που βρισκόταν έξω από τον Ιερό Ναό και το στιγμιότυπο κάνει το γύρο του διαδικτύου και των σόσιαλ μίντια.

Συνεχίστε στο podstories από τη Μηχανή του Χρόνου…

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

Πηγή βίντεο: youtube

The post Πρόστιμο στον Μητροπολίτη Αιγιαλείας, που έριξε τον σταυρό στη θάλασσα. Εκπρόσωπος Ιεράς Συνόδου: Είμαστε 82 και χάθηκαν μόνο δύο! Πιστή ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στην κάμερα (Βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα