Άγριο έγκλημα στη Ρωσία. Έσφαξε την πρώην του και τους γονείς της επειδή δεν βρήκε ανθοπωλείο

22χρονος στη Ρωσία έπαθε αμόκ και έσφαξε μια ολόκληρη οικογένεια μόνο και μόνο επειδή δεν βρήκε ανοιχτό ανθοπωλείο για να αγοράσει λουλούδια στη 18χρονη φίλη του.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο μακρινό Καζάν, με δράστη τον Rustam Mukhamadullin, ο οποίος αποφάσισε να διεκδικήσει εκ νέου την 18χρονη πρώην σύντροφό του Kamilya Tukhvatullina. Ο 22χρονος, ο οποίος είχε τσακωθεί πολλές φορές με την κοπέλα επειδή εκείνη τον παράτησε για άλλον, της ζήτησε να βρεθούν και εκείνη δέχτηκε να τον συναντήσει

με την προϋπόθεση πως θα συζητήσουν.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Στο δρόμο για το σπίτι της Kamilya σκέφτηκε να αγοράσει λουλούδια για να της προσφέρει. Κάτι το οποίο δεν έγινε, μιας και δεν βρήκε ανοιχτό ανθοπωλείο, κάτι το οποίο προκάλεσε ψυχολογικό αμόκ.Όταν έφτασε στο σπίτι της 18χρονης, τσακώθηκε με τον 62χρονο πατέρα της, τον οποίο μαχαίρωσε. Στη συνέχεια μαχαίρωσε και την μητέρα της Kamilya, πριν σφάξει και την ίδια. Αμέσως μετά προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο Mukhamadullin είναι αντιμέτωπος με την ισόβια κάθειρξη.

Συνεχίστε στο podstories από τη Μηχανή του Χρόνου…

Πηγή αρχικής φωτγραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

The post Άγριο έγκλημα στη Ρωσία. Έσφαξε την πρώην του και τους γονείς της επειδή δεν βρήκε ανθοπωλείο appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα