Η συγκινητική συναυλία-προσευχή του Αντρέα Μποτσέλι στον άδειο καθεδρικό ναό Ντουόμο του Μιλάνου. Την παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι από το YouTube

«H μουσική ενώνει, θεραπεύει, δίνει ελπίδα». Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο Αντρέα Μποτσέλι με τη συναυλία του στον ιστορικό καθεδρικό ναό του Μιλάνου, Ντουόμο. Η ερμηνεία του ήταν ανατριχιαστική, ενώ στο βίντεο που προβλήθηκε ζωντανά σε όλο τον κόσμο παρουσιάστηκαν εικόνες από άδειους δρόμους από πολλές γνωστές πόλεις.

Ο σπουδαίος τενόρος, αποδεχόμενος την πρόσκληση του δημάρχου του Μιλάνου, Μπέμπε Σάλα, τραγούδησε στον άδειο ναό, το βράδυ της Κυριακής 12 Απριλίου, που εορτάζει το Πάσχα

η καθολική Εκκλησία.  Η συναυλία-προσευχή του Αντρέα Μποτσέλι μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από το κανάλι του στο YouTube, αποτίοντας φόρο τιμής στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από τον Covid-19. Εστειλε ένα μήνυμα αγάπης, μια αχτίδα φωτός στις σκοτεινές μέρες που περνούν οι χώρες που μετρούν καθημερινά εκατοντάδες νεκρούς από τον ιό.

Beppe Sala, Δήμαρχος Μιλάνο: «Δεν θα είναι μια συναυλία. Θα είναι περισσότερο μια ευκαιρία να προσευχηθούμε όλοι μαζί: μια προσευχή λοιπόν για το Μιλάνο και για τον κόσμο, απέναντι σε ένα γεγονός εντελώς οδυνηρό, τραγικό, για να διαδώσουμε το μήνυμα του Πάσχα, ένα μήνυμα αγάπης και λύτρωσης»

The post  Η συγκινητική συναυλία-προσευχή του Αντρέα Μποτσέλι στον άδειο καθεδρικό ναό Ντουόμο του Μιλάνου. Την παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι από το YouTube appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Live, Αντρέα Μποτσέλι, Ντουόμο, Μιλάνο,Live, antrea botseli, ntouomo, milano