H Έμιλι Ραταϊκόφσκι κατηγορεί γνωστό φωτογράφο για σεξουαλική παρενόχληση. «Με κακοποίησε με τα δάκτυλά του χωρίς συναίνεση». Διαψεύδει ο φωτογράφος: «παιδιάστικοι και φθηνοί ισχυρισμοί».

Το γνωστό φωτογράφο Τζόναθαν Λέντερ κατηγορεί πως την κακοποίησε σεξουαλικά η Έμιλι Ραταϊκόφσκι το 2012, με τον ίδιο ωστόσο να το διαψεύδει.

Την αποκάλυψη έκανε σε εκτενές άρθρο που έγραψε το διάσημο μοντέλο για το New York Magazine. Η τότε 20χρονη καλλονή, που ακόμα δεν είχε γίνει γνωστή στο χώρο, ταξίδεψε στο σπίτι του Λέντερ για μια «χωρίς αμοιβή» φωτογράφιση, κατά την διάρκεια της οποίας πόζαρε με εσώρουχα αλλά και γυμνή, σύμφωνα τις οδηγίες του πρώην ατζέντη της.

Όπως περιγράφει η Ραταϊκόφσκι, μετά την φωτοφράφιση οι δυο τους έκατσαν στον καναπέ και έπιναν κρασί. Ο Λέντερ φέρεται, τότε να είπε στην νεαρή κοπέλα: «Και τώρα ας γδυθούμε!». Συνεχίζοντας το μοντέλο ανέφερε ότι ήταν «πολύ, πολύ μεθυσμένη» προσθέτοντας ότι ο φωτογράφος την κακοποίησε με τα δάχτυλα του, χωρίς τη συναίνεσή της.
«Όσα ακολούθησαν ήταν θολά, εκτός από τα συναισθήματα που μου προκάλεσαν. Δεν θυμάμαι να τον φιλάω, αλλά θυμάμαι πως τα δάχτυλά του ήταν ξαφνικά μέσα μου. Πίεζαν όλο και πιο σκληρά, όπως δεν με είχε αγγίξει ποτέ κανείς πριν από τότε αλλά ούτε και μετά. Μπορούσα να νιώσω το σχήμα μου και τις πτυχώσεις και πονούσα πάρα πολύ. Ενστικτωδώς, έφερα το χέρι μου στον καρπό του και τράβηξα με δύναμη τα δάχτυλά του από μέσα μου. Δεν είπα λέξη. Σηκώθηκε ξαφνικά και έφυγε γρήγορα, ανεβαίνοντας τις σκάλες στο σκοτάδι».
Την επόμενη μέρα, όπως υποστήριξε η ίδια, ξύπνησε και γύρισε στο σπίτι της.

«Όσα ακολούθησαν ήταν θολά, εκτός από τα συναισθήματα που μου προκάλεσαν» έγραψε το μοντέλο.wikimedia commons

Σύμφωνα με το Page Six, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν σε ένα βιβλίο, από την Imperial Publishing. Εκπρόσωπος της εταιρείας διέψευσε τους ισχυρισμούς της Ραταϊκόφσκι εις βάρος του φωτογράφου: «Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από τις τελευταίες ψευδείς δηλώσεις της κυρίας Ραταϊκόφσκι στο NY Mag, στο πλαίσιο της αδιάκοπης αναζήτησής της για δημοσιότητα. Φυσικά ο κ. Λέντερ αρνείται τους εξωφρενικούς ισχυρισμούς περί επίθεσης. Είναι θλιβερό και ανατριχιαστικό το γεγονός ότι η εκδικητικότητά της την κάνει να ψεύδεται με τέτοιο τρόπο στον Τύπο».

Τελικά, η Αμερικανίδα καλλονή αποφάσισε να μην προχωρήσει σε μήνυση κατόπιν συμβουλής του δικηγόρου της, καθώς η διαδικασία θα ήταν «υπερβολικά δαπανηρή και μάταιη».

Σε ερώτηση του «The Cut», ο φωτογράφος έκανε λόγο για «παιδιάστικους και φθηνούς ισχυρισμούς». «Μιλάμε για την κοπέλα που χοροπηδούσε γυμνή στο βίντεο του Robin Thicke… Στ’ αλήθεια θέλετε να πιστέψει κάποιος ότι ήταν θύμα;» η απάντηση του Λέντερ.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας : wikimedia commons

Διαβάστε ακόμα: Η 23χρονη κοπέλα που έζησε δυο χρόνια πάνω σε ένα δέντρο για να σώσει το δάσος, από την αποψίλωση. Το δέντρο είχε ύψος 60 μέτρα και ήταν 1000 ετών. Η αντίδραση της εταιρείας…

The post H Έμιλι Ραταϊκόφσκι κατηγορεί γνωστό φωτογράφο για σεξουαλική παρενόχληση. «Με κακοποίησε με τα δάκτυλά του χωρίς συναίνεση». Διαψεύδει ο φωτογράφος: «παιδιάστικοι και φθηνοί ισχυρισμοί». appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έμιλι Ραταϊκόφσκι, Διαψεύδει,emili rataikofski, diapsevdei