79χρονη βρέθηκε στραγγαλισμένη στο σπίτι της στα Χανιά. Καταζητείται ο σύντροφός της για τη δολοφονία

Άφαντος παραμένει ο 80χρονος σύντροφος της 79χρονης γυναίκας, που βρέθηκε χθες τα ξημερώματα στραγγαλισμένη μέσα στο σπίτι της στο Πασακάκι Χανίων στην Κρήτη.

Οι έρευνες των αρχών να ριχθεί φως στην υπόθεση της δολοφονίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, εξετάζοντας όλα τα στοιχεία που βρέθηκαν και αναζητούνται απαντήσεις για όσα λείπουν από το χώρο όπου βρέθηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ρεπορτάζ της η τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr, ο εντοπισμός

του συντρόφου της άτυχης ηλικιωμένης, με τον οποίο έμεναν στο ίδιο σπίτι, θεωρείται κομβικό σημείο για την αστυνομία, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει κάποια σχέση με την υπόθεση αλλά και για τη συλλογή πληροφοριών, ώστε να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το όχημά του 80χρονου βρισκόταν στο σημείο όπου συνήθιζε να το παρκάρει, έλειπαν ωστόσο το κλειδιά του.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες του της ίδιας πηγής, από το σπίτι της γυναίκας λείπουν αντικείμενα, γεγονός που μπορεί να παραπέμπει σε ληστεία, με τις αρχές να ερευνούν και αυτό το ενδεχόμενο, όπως και όλα τα κίνητρα της δολοφονίας, ενώ υπάρχουν επίσης πληροφορίες που αναφέρουν ότι έχουν προσαχθεί οι αλλοδαποί που έμεναν πάνω από το σπίτι της.

Σημειώνεται πως η πόρτα της κατοικίας δεν είχε παραβιαστεί νωρίτερα ωστόσο η αυτοψία του χώρου έδειξε ότι το σπίτι ήταν αναστατωμένο όταν μπήκε μέσα η αστυνομία. Στοιχεία πάντως αναμένεται να προκύψουν και από την νεκροτομή που θα πραγματοποιήσει σήμερα ο ιατροδικαστής στο Νοσοκομείο Χανίων.

Διαβάστε επίσης: Το μυστικό σχέδιο άμυνας των Ελλήνων στην Ιταλική εισβολή. Το αποκαλούσαν ΙΒ και σκάφτηκαν ακόμα και τα βράχια. Δείτε την περιοχή που οχύρωσε ο Κατσιμήτρος (drone) …

Το χρονικό της δολοφονίας στα Χανιά

Ολα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου (24/10) με την 79χρονη γυναίκα, να εντοπίζεται νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Πασακάκι Χανίων. Συγγενείς της άτυχης ηλικιωμένης αναζητούσαν τόσο την ίδια, όσο και τον 80χρονο σύντροφό της και δεν τους έβρισκαν. Το αποτέλεσμα ήταν να κινητοποιηθούν και να φτάσουν στο σπίτι με έναν κλειδαρά για να δουν τι συμβαίνει. Όταν άνοιξε η πόρτα αντίκρισαν το άψυχο σώμα της και ειδοποίησαν τις αρχές. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία αλλά και ιατροδικαστής με την πρώτη αυτοψία να δείχνει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

The post 79χρονη βρέθηκε στραγγαλισμένη στο σπίτι της στα Χανιά. Καταζητείται ο σύντροφός της για τη δολοφονία appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα