5ετές συμβόλαιο 233 εκατομμυρίων προσφέρουν οι Μπακς στον Αντετοκούνμπο. Τι δηλώνει ο Έλληνας MVP

Συμβόλαιο αξίας 233 εκατομμυρίων αναμένεται να υπογράψει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας MVP τυπικά μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, αλλά παρά τις προσφορές από άλλες αγορές του NBA, το πιθανότερο είναι να παραμείνει στους Μιλγουόκι Μπακς. Άλλωστε, το συμβόλαιο που του προτείνει η ομάδα του είναι μυθικό.

Σύμφωνα

με τον δημοσιογράφο Σαμς Σαράνια, έναν από τους πιο αξιόπιστους ρεπόρτερ NBA στις ΗΠΑ, οι Μπακς ετοιμάζονται να του προσφέρουν 5ετες συμβόλαιο αξίας 233.4 εκατ. δολαρίων.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: 11η Σεπτεμβρίου «Η ημέρα που άλλαξε τον κόσμο». Οι θεωρίες συνωμοσίας που αμφισβητούν ότι έγινε η επίθεση και το επιχείρημα της εισβολής στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν

Ο Αντετοκούνμπο, όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε μετά τον αποκλεισμό των Μπακς από το Μαϊάμι για το τι σκέφτεται για την επόμενη σεζόν, καθώς δεν είναι μυστικό ότι κατά την μεταγραφική περίοδο σχεδόν όλοι οι «μεγάλοι» του ΝΒΑ θέλουν να τον «αρπάξουν». Ο ίδιος έδειξε την πρόθεσή του να μείνει, λέγοντας πως θέλει να χτίσει στο Μιλγουόκι μία ομάδα που θα διεκδικεί πρωταθλήματα. Και ο ιδιοκτήτης της ομάδας δήλωνε πως όλα δείχνουν πως ο Αντετοκούνμπο θα παραμείνει στον σύλλογο και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αυτό, θα του δίνει την δυνατότητα να εισπράξει 233,4 εκατ. δολάρια, δηλαδή περίπου 46,6 εκατ. ανά χρόνο.

Παράλληλα, ο σύλλογος σύμφωνα με το δημοσίευμα, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αλλαγές ώστε να δυναμώσει το ρόστερ του και να δημιουργήσει μία ακόμη καλύτερη ομάδα. Και πρώτος για αποχώρηση φέρεται να είναι ο βασικός πλέι μέικερ, ο Ερικ Μπλέντσο, τον οποίο ψάχνουν να ανταλλάξουν, καθώς θέλουν έναν παίκτη που θα προσφέρει ασφάλεια στον Αντετοκούνμπο και δεν θα χρειάζεται να κουβαλάει την μπάλα σχεδόν σε όλες τις φάσεις. Ο προπονητής Μάικ Μπουντενχόλζερ, όπως όλα δείχνουν, προς το παρόν παραμένει στη θέση του.

αρχική φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: ΗΠΑ – Σοβιετική Ένωση. Ο πιο αμφιλεγόμενος τελικός μπάσκετ στην ιστορία των Ολυμπιακών. Τα τρία τελευταία δευτερόλεπτα επαναλήφθηκαν τρεις φορές (βίντεο)

The post 5ετές συμβόλαιο 233 εκατομμυρίων προσφέρουν οι Μπακς στον Αντετοκούνμπο. Τι δηλώνει ο Έλληνας MVP appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα