ΥΓΕΙΑ: Πεθαίνοντας στην Ελλάδα και τι ΔΕΝ ακούσαμε στην προεκλογική περίοδο-Παν.Παπανικολάου

Θλιβερές πρωτιές της Ελλάδας στη θνησιμότητα και στην υγειονομική κρίση με τον κορονοϊό, αλλά και εκτός αυτής! Τα στοιχεία δεν αμφισβητούνται, προέρχονται από την Eurostat και είναι θλιβερά για την Ελλάδα όπου πεθαίνουμε άδικα παντού! Είτε στις ράγες ,είτε σε νοσοκομεία που εξακολουθούν να λειτουργούν μόνο και μόνο από το πείσμα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού

που όμως όλο και λιγοστεύει.

Ακούσαμε κάτι για την Υγεία στην προεκλογική περίοδο; Τίποτα απ ΄  όσα συγκλονιστικά λέει στο miltaire channel ο κ.Παναγιώτης Παπανικολάου , γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας.

Όσα λέει ο κ.Παπανικολάου μπορεί να σας τρομάξουν, αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος. Όπως λέει ο κ.Παπανικολάου ο κόσμος πρέπει να αντιδράσει , να ξεσηκωθεί και να απαιτήσει ο δημόσιος τομέας της Υγείας να λειτουργήσει όπως πρέπει και όπως μας αξίζει.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tubehttps://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post ΥΓΕΙΑ: Πεθαίνοντας στην Ελλάδα και τι ΔΕΝ ακούσαμε στην προεκλογική περίοδο-Παν.Παπανικολάου appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα