Βρετανία: Οι Ρώσοι «συγχωνεύουν» μονάδες – Τι προβλήματα αντιμετωπίζουν

Η Ρωσία αναγκάστηκε να προχωρήσει σε συγχώνευση διαφορετικών στρατιωτικών μονάδων που συμμετείχαν στις αποτυχημένες επιχειρήσεις προώθησης των ρωσικών δυνάμεων στα βορειοανατολικά της Ουκρανίας, σύμφωνα με σημερινή βρετανική στρατιωτική ενημέρωση, μέσω ανάρτησης στο Twitter.

«Τα προβλήματα συντονισμού των ρωσικών δυνάμεων σε τακτικό επίπεδο παραμένουν. Μία έλλειψη αποτελεσματικής μαχητικής ικανότητας στο επίπεδο συντονισμού μεταξύ των στρατιωτικών μονάδων, αλλά

και η ανεπαρκής αεροπορική υποστήριξη έχουν καταστήσει τη Ρωσία μη ικανή να διαχειριστεί την ισχύ πυρός που διαθέτει, παρά τις βελτιώσεις σε τοπικό επίπεδο», όπως σημειώνεται.

«Η Ρωσία ελπίζει ότι θα επιλύσει τα προβλήματα που καθυστέρησαν προηγούμενα την εισβολή της στην Ουκρανία, μέσω της γεωγραφικής επικέντρωσης της μαχητικής ικανότητάς της, της συντόμευσης των γραμμών ανεφοδιασμού, αλλά και της απλοποίησης της διοίκησης και του ελέγχου των πολεμικών επιχειρήσεων», αναφέρεται.

Latest Defence Intelligence update on the situation in Ukraine – 30 April 2022

Find out more about the UK government's response: https://t.co/TU1DzgHpEu

#StandWithUkraine pic.twitter.com/mfMgJGMqAL

— Ministry of Defence (@DefenceHQ) April 30, 2022

(3/3) Shortcomings in Russian tactical co-ordination remain. A lack of unit-level skills and inconsistent air support have left Russia unable to fully leverage its combat mass, despite localised improvements.

— Ministry of Defence (@DefenceHQ) April 30, 2022

The post Βρετανία: Οι Ρώσοι «συγχωνεύουν» μονάδες – Τι προβλήματα αντιμετωπίζουν appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βρετανία, Ρώσοι,vretania, rosoi