«Το Δίκαιο του Πολέμου», τα εγκλήματα πολέμου και οι «γενοκτονίες»-Πολύκαρπος Αδαμίδης

Υπάρχει Δίκαιο του Πολέμου; Η απάντηση είναι καταφατική αν και πάντα στα πεδία των μαχών αλλά κυρίως στις περιοχές που άμαχοι πληρώνουν το κόστος του πολέμου, δίνει κι αυτό μάχη για την επιβίωση του…

Αυτό γίνεται και στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας. Σε έναν πόλεμο για τον οποίο ήδη υπάρχουν καταγγελίες για εγκλήματα πολέμου .Κάποιες χώρες της Δύσης μιλούν ακόμη και για γενοκτονία.

Ο Πολύκαρπος Αδαμίδης δικηγόρος και καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, λίγο πριν από την έναρξη του πολέμου ολοκλήρωσε τη συγγραφή ενός ακόμη βιβλίου.

Τίτλος του, «Το Δίκαιο του Πολέμου». Το βιβλίο δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο… Ο κ.Αδαμίδης μιλά για το Δίκαιο του Πολέμου και η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και την χώρα που συστηματικά το περιφρονεί: την Τουρκία.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

The post «Το Δίκαιο του Πολέμου», τα εγκλήματα πολέμου και οι «γενοκτονίες»-Πολύκαρπος Αδαμίδης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Το Δίκαιο, Πολέμου, -Πολύκαρπος Αδαμίδης,to dikaio, polemou, -polykarpos adamidis