Βίντεο από το αεροσκάφος της Emirates που προσγειώθηκε συνοδεία F-16 στο Ελ.Βενιζέλος

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 9 το βράδυ στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» μετά από πληροφορία των αμερικανικών αρχών για ύποπτο άτομο που πιθανόν να έχει επιβιβαστεί σε μία από δύο πτήσεις της Emirates, η μία για Ντουμπάι και η άλλη για Νέα Υόρκη.

Αμέσως δόθηκε εντολή να σταματήσει η διαδικασία απογείωσης της πτήσης για Ντουμπάι και το αεροπλάνο επέστρεψε στο σταθμό. Οι αρχές έλεγξαν εξονυχιστικά όλους τους επιβάτες της συγκεκριμένης

πτήσης , χωρίς να βρεθεί κάτι ύποπτο.

Η πτήση προς Νέα Υόρκη είχε ήδη απογειωθεί και έτσι δόθηκε εντολή στον πιλότο να επιστρέψει στο «Ελ. Βενιζέλος», ενώ άμεσα απογειώθηκαν 2 F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας που συνόδευσαν το αεροπλάνο της Emirates.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγο προσγειώθηκε και η πτήση προς Νέα Υόρκη και αναμένεται να ξεκινήσει ο έλεγχος των επιβατών.

Χρήστης του Twitter ανέβασε βίντεο από το εσωτερικό της πτήσης UAE 209 της Emirates που προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά από αναφορές για ύποπτο επιβάτη καθώς και τη διαδικασία της απομάκρυνσης των επιβατών.

#ek209 Emirates Flight EK209 suspect remains seated and not allowed to leave the plane pic.twitter.com/zXJZXHTPLG

— Fragolevantinos (@fragolevantinos) November 10, 2022

#ek209 Emirates Flight EK209 suspect remains seated and not allowed to leave the plane pic.twitter.com/EM99rAxQeN

— Fragolevantinos (@fragolevantinos) November 10, 2022

The post Βίντεο από το αεροσκάφος της Emirates που προσγειώθηκε συνοδεία F-16 στο Ελ.Βενιζέλος appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο, Emirates, F-16, Ελ Βενιζέλος,vinteo, Emirates, F-16, el venizelos