«Βαρύ» έγγραφο οδηγεί εσπευσμένα τον Α/ΓΕΕΘΑ στο Στόλο

Ένα έγγραφο από τον Στόλο που έφθασε μόλις προχθές στο ΓΕΝ αναστάτωσε και κινητοποιεί το ΓΕΕΘΑ και τον Αρχηγό του, ο οποίος σύμφωνα με βάση τις πληροφορίες σήμερα θα σπεύσει να επισκεφτεί τον Στόλο. Εκτός αν μετά από το δημοσίευμα το ακυρώσει…Και φυσικά υπάρχει και το 3ήμερο εθνικό πένθος για το πολύνεκρο ναυάγιο με τους 79 νεκρούς και τους εκατοντάδες αγνοούμενους. Μαζί με το πένθος υπάρχουν και ερωτήματα....

Γιατί τέτοια «κινητοποίηση» από το ΓΕΕΘΑ;

Το

έγγραφο όπως πληροφορούμαστε δεν είναι καθόλου μα καθόλου ευχάριστο και περιλαμβάνει όλα όσα κατά καιρούς έχουμε γράψει στο militaire.gr αλλά δεν ήθελαν να παραδεχτούν, μέχρι που τα έκαναν επίσημα και γραπτά. Για το μεγάλο φόρτο εργασίας που ανατίθεται στα στελέχη και στο προσωπικό και την αίσθηση ότι αυτά που λαμβάνουν -όχι μόνο σε χρήμα- δεν αντισταθμίζουν όσα προσφέρουν, για την σωρεία παραιτήσεων αλλά και πολλά άλλα που δεν μπορούν να γραφτούν και δεν περιποιούν καμία τιμή για την προηγούμενη ηγεσία του ΠΝ. Οι προτάσεις που υποβάλλονται μαζί με τις πολύ άσχημες διαπιστώσεις δεν αντέχουν σοβαρής κριτικής, αλλά η αποστολή του εγγράφου που είναι το δεύτερο μέσα σε δύο μήνες, είναι ένα βήμα. Τα προβλήματα που καταγράφονται στο έγγραφο χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες.

Τώρα γιατί αποφάσισε να σπεύσει στο Στόλο ο Α/ΓΕΕΘΑ;

Δεν γνώριζε την κατάσταση; Απίθανο… Δεν ήθελε να πιστέψει αυτά που ακόμη και εμείς οι δημοσιογράφοι γνωρίζαμε και γράφαμε; Θέλει να υποδυθεί τον σωτήρα και να μεταφέρει τις ευθύνες στην προηγούμενη ηγεσία του ΓΕΝ και του Στόλου; Λογικό αλλά δεν τον πιστεύει κανείς πλέον.

Δεν νομίζουμε ότι έχει ξεχάσει οποιοσδήποτε στο Στόλο τι έγινε με τα περιβόητα «πλεύσιμα» που είχε ανακοινώσει ο πρωθυπουργός και τα «τσεκούρωσε» ο Α/ΓΕΕΘΑ, αλλά ούτε τις πάνω από 500 παράνομες αποστρατείες των έμπειρων Αξιωματικών ΕΟΘ που γνώριζαν πολύ καλά την μεγάλη επίπτωση που θα είχε στο αξιόμαχο των ΕΔ. Και ο μεν κ.Μητσοτάκης γνωρίζουμε τι θα απαντήσει: «Πήραμε 40% στις εκλογές».

Ο κ. Φλώρος τι θα πει και κυρίως τι θα κάνει για να διορθώσει το κλίμα στο Στόλο και όχι μόνο;

The post «Βαρύ» έγγραφο οδηγεί εσπευσμένα τον Α/ΓΕΕΘΑ στο Στόλο appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα