Ο εθνικός μας κατήφορος στη Θράκη! Πώς ξεκίνησε και τι γίνεται σήμερα-Κώστας Καραΐσκος

Ένας άνθρωπος που γνωρίζει όσο ελάχιστοι τη Ροδόπη αλλά και γενικότερα τη Θράκη, μιλά για όσα παρακολουθούμε εμβρόντητοι τις τελευταίες ημέρες να λέγονται δημόσια μεταξύ κομμάτων και πολιτικών.

Ο κ.Κώστας Καραϊσκος σήμερα επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στο δημοτικό συμβούλιο της Κομοτηνής ήταν επί σειρά ετών η ψυχή και η φωνή του ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗ , μια έντυπης έκδοσης στην οποία γράφονταν όλες οι αλήθειες για τη Θράκη. Σήμερα παραμένει η διαδικτυακή του παρουσία αν και όλη η ένταση των προσπαθειών του κ.Καραϊσκου έχει μεταφερθεί στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ.Καραϊσκος

μιλά για τον εθνικό μας κατήφορο στην Θράκη που ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια. Πρώτα από το ΠΑΣΟΚ και μετά από όλα τα άλλα κόμματα. Όχι πάντα αλλά υπήρξαν περίοδοι που οι εκλεγμένοι βουλευτές κομμάτων δεν αποδείχτηκαν σωστές επιλογές.

Ο κ.Καραϊσκος μιλά και για τα όσα γίνονται σήμερα στη Ροδόπη, μετά από την εμφάνιση της Ντόρας Μπακογιάννη και το βίντεο που κυκλοφόρησε. Κάνει ένα σχόλιο για το συγκεκριμένο θέμα , απαντά σε όσα έχει πει στο παρελθόν ο κ.Σγουρίδης ότι όποιος περνά την πόρτα του τουρκικού προξενείου εκλέγεται και μιλά για την αδυναμία όλων των ελληνικών κυβερνήσεων να ελέγξουν ή και να κλείσουν το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tubehttps://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post Ο εθνικός μας κατήφορος στη Θράκη! Πώς ξεκίνησε και τι γίνεται σήμερα-Κώστας Καραΐσκος appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα