Τσίπρας-Αποστολάκης μετά από καιρό πρόσωπο με πρόσωπο

Η φωτογραφία από την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ . Αλέξης Τσίπρας με Ευάγγελο Αποστολάκη. Μετά από την αποχώρηση του πρώτου, ο δεύτερος έχει ενταχθεί στο στενό κύκλο του Στέφανου Κασσελάκη και γι΄ αυτό δέχεται έντονες επικρίσεις από κάποιους απόστρατους, που θα τον ήθελαν στο «γαλάζιο στρατόπεδο». Αν ήταν εκεί δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα...[caption id="attachment_318304" align="alignnone" width="1620"]
Παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, από τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη, Παρασκευή 19 Απριλίου 2024.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)[/caption]Για να τους «τσιγκλίσουμε» λοιπόν -ειδικά εκείνους τους «καρδούλες» που έχουν εμμονή με το militaire- να πούμε ότι Τσίπρας-Αποστολάκης και Καμμένος , μάλλον «έτρεξαν» πολύ καλύτερα τα θέματα του ΥΠΕΘΑ , απ΄ ότι οι διάδοχοι τους. Σε όλους τους τομείς. Το γνωρίζουν οι απόστρατοι «κατήγοροι» και γι΄ αυτό «ανεβάζουν πίεση». Η «τριάδα» που προαναφέραμε δεν είχε 82 μέρες το Oruc Reis να περιφέρεται και όταν κλήθηκε κάποια βράδια να διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις το έκανε αθόρυβα. Μελανό σημείο η αιχμαλωσία των δήο στρατιωτικών στον Έβρο.

The post Τσίπρας-Αποστολάκης μετά από καιρό πρόσωπο με πρόσωπο appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσίπρας-Αποστολάκης,tsipras-apostolakis