Τραμπούκοι στους δρόμους της φωτιάς! Εξηγήσεις ζητά η αντιπολίτευση

Η τραμπούκικη επίθεση σε δημοσιογράφους και τεχνικούς του τηλεοπτικού καναλιού Open αποτελεί αντικείμενο κριτικής των κομμάτων της αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση. Εκτός από τους τραμπούκους των δρόμων της φωτιάς είναι ίσως ευκαιρία να ασχοληθεί κάποιος και με τους “παρακρατικούς” του διαδικτύου που δρουν ανενόχλητοι…

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του αναφέρει:

Η επίθεση σε δημοσιογράφους, και τεχνικούς του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, ο ξυλοδαρμός, οι προπηλακισμοί, και η καταστροφή εξοπλισμού, μπροστά στα μάτια αστυνομικών,

παραπέμπει σε άλλες εποχές και προφανώς δεν έχει σχέση με αγανακτισμένους πυροπαθείς. Προφανώς κάποιοι κύκλοι έχουν ενοχληθεί από τον αντικειμενικό τρόπο με τον οποίο ο σταθμός και οι δημοσιογράφοι του καλύπτουν τα δραματικά γεγονότα. Η συμπαράστασή μας στα θύματα της επίθεσης είναι δεδομένη. Καλούμε τη κυβέρνηση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Φωτιές και παρακράτος είναι ένα εκρηκτικό μείγμα για την εξοργισμένη κοινωνία.

Δήλωση Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, σχετικά με την επίθεση στους δημοσιογράφους και τεχνικούς του τηλεοπτικού σταθμού OPEN

Η ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να βρει όσους επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς του τηλεοπτικού σταθμού OPEN και να τους οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ταυτόχρονα, πρέπει να απαντήσει για όσα καταγγέλθηκαν χθες βράδυ, σχετικά με τη στάση των αστυνομικών που βρίσκονταν στο περιστατικό.

Όπως σε όλη την τελευταία δεκαετία, οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής βρέθηκαν, βρίσκονται και θα βρίσκονται απέναντι σε όσους επενδύουν στην τοξικότητα και το διχασμό, για να αποκομίσουν κομματικά οφέλη ή να κρύψουν κομματικές ευθύνες. 

Εξηγήσεις για την επίθεση που δέχθηκε δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ, ζητά ο Μ. Κριθαρίδης

«Η επίθεση που δέχτηκαν με χρυσαυγήτικο τρόπο δημοσιογράφοι του Open είναι καταδικαστέα, απαράδεκτη και αποκρουστική», τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης. Προσθέτει ότι είναι εξίσου απαράδεκτο όμως και αυτό που καταγγέλλει η δημοσιογράφος του σταθμού, ότι αστυνομικοί δίπλα στο συμβάν παρακολουθούσαν άπραγοι. «Αναμένουμε εξηγήσεις από τον φερόμενο ως υπουργό Προστασίας του Πολίτη», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Κριθαρίδης.

The post Τραμπούκοι στους δρόμους της φωτιάς! Εξηγήσεις ζητά η αντιπολίτευση appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα