Το ΓΕΕΘΑ απέκτησε …πρόεδρο αντί για Αρχηγό; Ποιος είναι ο «Πέτρος Καραμπέκιος πρόεδρος ΓΕΕΘΑ»που γράφει η wikipedia;

Να ευχηθούμε χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή στον πρόεδρο του ΓΕΕΘΑ Πέτρο Καραμπέκιο!!! Ποιος είναι ο κύριος; Ομολογούμε ότι δεν γνωρίζουμε αλλά στη wikipedia όποιος πληκτρολογήσει ΓΕΕΘΑ αυτό βλέπει:Έκανε αλλαγές μέσα στη νύχτα ο κ.Δένδιας, μετά από το δείπνο που είχε με τον κ.Φλώρο; Όχι βέβαια... Απέκτησε...πρόεδρο το ΓΕΕΘΑ; Φυσικά όχι... Δεχτήκαμε
πάλι...επίθεση Ρώσων χάκερς; Μπορεί να το ακούσουμε κι αυτό το απίθανο...Αποφάσισε η κυβέρνηση να σταματήσει τα σενάρια περί «Αρχηγείου Ενόπλων Δυνάμεων» και θα τοποθετεί πλέον...πρόεδρο αντί για Αρχηγό; Το ρίχνουμε και λίγο στην πλάκα, τι να κάνουμε με αυτά που βλέπουμε...Προφανώς πρόκειται για λάθος που στο δραστήριο κατά τ ΄ άλλα επικοινωνιακό επιτελείο του Α/ΓΕΕΘΑ δεν έχουν πάρει χαμπάρι...Έχουν στραμμένη την προσοχή τους στα «συριζαίικα σκουπίδια» ,όπως αποκαλούν δημοσιογράφους που έχουν το θράσος να μη συμφωνούν σε όλα με το ΓΕΕΘΑ.Ας κοιτάξουν να διορθώσουν το «προεδριλίκι» του Πέτρου Καραμπέκιου στη wikipedia.

The post Το ΓΕΕΘΑ απέκτησε …πρόεδρο αντί για Αρχηγό; Ποιος είναι ο «Πέτρος Καραμπέκιος πρόεδρος ΓΕΕΘΑ»που γράφει η wikipedia; appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα