Το επόμενο 48ωρο θα λυθεί το θέμα της αποζημίωσης των Ελλήνων στρατιωτικών που υπηρετούν στη Σαουδική Αραβία

Το επόμενο 48ωρο θα «τακτοποιηθεί» το θέμα της αποζημίωσης του προσωπικού που υπηρετεί στην αποστολή των ελληνικών Patriot στη  Σαουδική Αραβία!  Αυτή είναι η διαβεβαίωση που έλαβε το militaire.gr μετά από το χθεσινό δημοσίευμα για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Το ΓΕΕΘΑ εξακολουθεί να κάνει τον ψόφιο κοριό σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει στις ΕΔ με τον πολυφωτογραφημένο Α/ΓΕΕΘΑ να εξαφανίζεται δια μαγείας. Αναφερόμαστε και θα αναφερόμαστε στο ΓΕΕΘΑ

,γιατί δεν μπορεί να έχει ευνουχίσει τα Γενικά επιτελεία και απλά να φωτογραφίζεται ο Αρχηγός του  στα «καλά» και να σιωπά στα άσχημα» Τέσσερα χρόνια τώρα γίνεται αυτή η δουλειά και άπαντες έχουν καταλάβει τι συμβαίνει.

Συνεπώς ,για να λύσουμε και τις απορίες κάποιων «εξαπτέρυγων» που σύντομα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για όσα γράφουν στη δικαιοσύνη, το ΓΕΕΘΑ θα χειροκροτείται στα σωστά και θα δίνει εξηγήσεις στα  άσχημα., ανεξάρτητα σε ποιο Γενικό Επιτελείο συμβαίνουν τα τελευταία.

ΥΓ. Στο ερώτημα της φωτογραφίας αν μας περισσεύουν Patriot και στείλαμε και στη Σαουδική Αραβία ακόμη απάντηση δεν έχουμε λάβει. Πάντως τα δις της Σαουδικής Αραβίας περισσεύουν προς το παρόν μόνο για την Τουρκία...ΥΓ 2. Στο ΓΕΕΘΑ καλό θα είναι να ξέρουν ότι την «αλυσίδα» υπογραφών στα έγγραφα πρέπει όλοι να τη σέβονται. Αυτά προς το παρόν...

The post Το επόμενο 48ωρο θα λυθεί το θέμα της αποζημίωσης των Ελλήνων στρατιωτικών που υπηρετούν στη Σαουδική Αραβία appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
48ωρο, Ελλήνων, Σαουδική Αραβία,48oro, ellinon, saoudiki aravia