Το ατελείωτο “τελευταίο μίλι” οδηγεί τον ελληνικό τουρισμό στον γκρεμό

Στις 9 Φεβρουαρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σ΄ ένα από τα πολλά διαγγέλματα του έλεγε ότι “διανύουμε το τελευταίο μίλι προς την ελευθερία από την πανδημία”… Οι Έλληνες πολίτες βίωσαν το πιο μακρύ χρονικά λοκ ντάουν σ΄ όλη την Ευρώπη κι ένας από τους στόχους ήταν να δουλέψει η “βαριά βιομηχανία” της χώρας, ο τουρισμός. 

Τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν έγινε. Το “τελευταίο μίλι” είναι ατελείωτο και το χειρότερο είναι ότι στο τέλος του φαίνεται να υπάρχει γκρεμός για τον ελληνικό τουρισμό και συνεπώς για την οικονομία.

Τα μέτρα

στη Μύκονο ήταν τορπίλη στον ελληνικό τουρισμό και όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσουν κι άλλα νησιά. Η κατάσταση αναμένεται να γίνει ακόμη πιο δύσκολη αν επιβεβαιωθούν όσα γράφουν βρετανικές και ισραηλινές εφημερίδες για την αλλαγή της πολιτικής τους σχετικά με τους Βρετανούς και Ισραηλινούς πολίτες που θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.

Η Daily Mail  γράφει ότι φοβούνται ότι Ισπανία και Ελλάδα  θα ακολουθήσουν την Γαλλία, στη λίστα χωρών για τις οποίες θα προβλέπεται 10ημερη καραντίνα για όσους ταξιδέψουν σ΄ αυτές.

Ίδιες σκέψεις φαίνεται ότι υπάρχουν και στο Ισραήλ. Ισραηλινά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να μπαίνουν σε καραντίνα όσοι επιστρέφουν από την Ελλάδα, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων στη χώρα μας, αλλά και λόγω του αριθμού των κρουσμάτων που εντοπίστηκαν μεταξύ των ατόμων που επέστρεψαν στο Ισραήλ από διακοπές στην Ελλάδα.

The post Το ατελείωτο “τελευταίο μίλι” οδηγεί τον ελληνικό τουρισμό στον γκρεμό appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
“τελευταίο ”,“teleftaio ”