Στρατιωτικοποίηση της Ευρώπης με βροχή δις για εξοπλισμούς! Αποκαλυπτική ανάλυση από τον Σ.Φενέκο

«Το ΝΑΤΟ αυξάνει τα κονδύλια του κατά 20 δις για το επόμενο χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι μας αναλογούν 500 εκατομμύρια, όταν ο προϋπολογισμός του ΠΝ μας είναι 85 εκατομμύρια»! Ο πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών και Υποναύαρχος ε.α Στέλιος Φενέκος, αναλύει την κρίση που ξέσπασε στον κόσμο με τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας, επικεντρώνοντας σε συνέπειες που δεν μπορεί η Ελλάδα να αγνοήσει. Επισημαίνει τον κίνδυνο Ρωσία, αλλά δε διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για τις ευθύνες της Δύσης , των Ευρωπαίων και του ΝΑΤΟ, που πάντα έβλεπαν τη Ρωσία ως αντίπαλο. Παρά τα μεγάλα λόγια ,ποτέ δεν την έβγαλαν από την ατζέντα των κινδύνων. Ο κ.Φενέκος μιλά για την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να στείλει όπλα στην Ουκρανία, επικεντρώνοντας στον τρόπο που ελήφθη η απόφαση. Μια εξαιρετική και πολύπλευρη ανάλυση της κρίσης από τον κ.Στέλιο Φενέκο.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

The post Στρατιωτικοποίηση της Ευρώπης με βροχή δις για εξοπλισμούς! Αποκαλυπτική ανάλυση από τον Σ.Φενέκο appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα