Στην ευημερούσα Ελβετία των τραπεζών ανησυχούν για το κόστος των F-35 στην Ελλάδα απλά χειροκροτούν

Είναι παράδοξο στην ευημερούσα Ελβετία των τραπεζών να υπάρχει τεράστιος προβληματισμός για την απόφαση αγοράς των F-35 και στην «πτωχή πλην τίμια Ελλάς» να μην γίνεται η παραμικρή σοβαρή συζήτηση!Ο κ.Μητσοτάκης εξαγγέλει την αγορά των F-35 ακόμη και σε φτωχογειτονιές όπως το Περιστέρι και …αποθεώνεται!Κανείς δεν έχει απαντήσει στα επιχειρησιακά ερωτήματα που έχουν τεθεί με κάθε λεπτομέρεια
από ειδικούς…Κανείς δεν έχει κάνει τον κόπο να μας πει πόσα θα κοστίσει η αγορά…Τι όπλα σκοπεύουν να μας δώσουν οι Αμερικανοί. Και για να ΄μαστε και απολύτως σωστοί κανένας δεν έχει θέσει αυτά τα ερωτήματα. Ούτε οι πολιτικοί ,ούτε τα «συμβατικά μέσα ενημέρωσης», ούτε κάποιος από τους ενθουσιασμένους οπαδούς του κ.Μητσοτάκη που τον χειροκροτούν κάθε φορά που ανακοινώνει την αγορά των F-35. Ίσως γιατί δεν έχουν συνειδητοποιήσει οι οπαδοί ποιοι θα τα πληρώσουν…Το τηλεοπτικό δίκτυο RTS παρουσίασε ρεπορτάζ 48 λεπτών με θέμα την αγορά των F-35 από την Ελβετία. Τίτλος του ρεπορτάζ: «Το τιμολόγιο του σούπερ αεροπλάνου F-35 σπάει το φράγμα του ήχου»! Στο μικρό κείμενο που συνοδεύει το βίντεο αναφέρεται:«Η Ελβετία επέλεξε να αγοράσει το πολεμικό αεροπλάνο, F-35 που είναι το πιο ακριβό σε χρήση στον κόσμο.. Συνολικός λογαριασμός: περισσότερα από 15 δισεκατομμύρια φράγκα για 36 αεροσκάφη. Αυτή η Ferrari του αέρα, που αγοράστηκε από πολλά κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ, αντιμετωπίζει αμέτρητα τεχνικά προβλήματα και βρίσκεται ακόμα σε φάση ανάπτυξης. Ο φόβος ενός εκρηκτικού λογαριασμού, σε βάρος των Ελβετών φορολογουμένων, είναι πραγματικός».

The post Στην ευημερούσα Ελβετία των τραπεζών ανησυχούν για το κόστος των F-35 στην Ελλάδα απλά χειροκροτούν appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελβετία, F-35, Ελλάδα,elvetia, F-35, ellada