Σε μονοπώλιο των Γερμανών για τα πυρομαχικά των Marder! Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο….

Τελικά δεν είναι τίποτα τυχαίο. Ειδικά όταν έχεις να κάνεις με Γερμανούς. Η «προώθηση» των Marder, που μας ανακοίνωσε χθες ο Γερμανός καγκελάριος Ο.Σολτς , έχει μερικά ενδιαφέροντα παρεπόμενα:

Το πρώτο είναι ότι όλως τυχαίως σχεδόν ταυτόχρονα με τις ανακοινώσεις Σολτς, στην Αθήνα ανακινήθηκε το θέμα του περιβόητου …εκσυγχρονισμού των Leopard!!! Το κόστος της περίφημης πρότασης των Γερμανών είχε ξεκινήσει από τα 2 δις!!! Στη συνέχεια έκαναν …σκόντο και επιπλέον «πουλάνε» ότι θα μας φτιάξουν και «γραμμή παραγωγής»!
Από το πρωί κάποιοι «ντελάληδες» έχουν βγει σε ΜΜΕ και υποστηρίζουν με πάθος την πρόταση, κατακεραυνώνοντας όσους τολμούν να θέσουν ερωτήματα, όπως:

-Ποια γραμμή παραγωγής; Το  μοντέλο Leopard σταματά να βγαίνει …

-Γι ΄ αυτό το λόγο ζητήσαμε εξασφάλιση για το …σέρβις των υπαρχόντων Leopard σε όλη την Ευρώπη. Αρνήθηκαν να μας τη δώσουν!

Συνεπώς για ποια …σούπερ πρόταση κάνουν λόγο οι «ντελάληδες»;

Πάμε και στα Marder:

Εκτός από την κατάσταση τους που θα τη δούμε, είναι αλήθεια ότι τα συγκεκριμένα ΤΟΜΠ παίρνουν πυρομαχικά που παράγονται μόνο από δύο εταιρείες γερμανικών συμφερόντων;

Όλα δείχνουν ότι αυτά τα θέματα θα μας απασχολήσουν για πολύ και όχι για καλό.

The post Σε μονοπώλιο των Γερμανών για τα πυρομαχικά των Marder! Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο…. appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα