Ποια είναι η αποστολή της ΕΥΠ; Η απάντηση μέλους του επιτελείου Μαξίμου που τρομάζει

Ο κ.Γρηγόρης Ψαριανός σε τηλεοπτική του εμφάνιση μας ενημέρωσε για την αποστολή της ΕΥΠ. Ο κ.Ψαριανός είναι μέλος του κυβερνητικού επιτελείου στο Μέγαρο Μαξίμου. Αν τα όσα είπε για την αποστολή της ΕΥΠ εκφράζουν και την κυβέρνηση τότε προφανώς έχουμε σοβαρό πρόβλημα στη χώρα. Τι είπε:

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΥΠ

σκοπός της ύπαρξης της είναι:

«H Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών έχει ως σκοπό την πρόληψη, αποτροπή, ανάσχεση και εξουδετέρωση της κατασκοπευτικής και της τροµοκρατικής απειλής, µε στόχο τη θωράκιση της χώρας και την προάσπιση των εθνικών συµφερόντων.
Μέσα σε ένα απαιτητικό και πολυδιάστατο διεθνές περιβάλλον και απέναντι στις νέες προκλήσεις, που διαρκώς ανακύπτουν, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, το άριστα καταρτισµένο ανθρώπινο δυναµικό µας επιτελεί το έργο του µε εθνική συνείδηση, επαγγελµατισµό και αποφασιστικότητα».
Συνεπώς ας μη διαμαρτύρονται στην κυβέρνηση για την θέση 108 στην ελευθερία του Τύπου ,ούτε στην κριτική που λέει ότι η κυβέρνηση αρχίζει να θυμίζει καθεστώς…

The post Ποια είναι η αποστολή της ΕΥΠ; Η απάντηση μέλους του επιτελείου Μαξίμου που τρομάζει appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποια, ΕΥΠ, Μαξίμου,poia, efp, maximou