Παρουσιάστηκε στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης

Στο χακί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης. Στις 16:00 παρουσιάστηκε στη Θήβα για να υπηρετήσει τις 17 ημέρες που του αναλογούν .Οι φωτογραφίες από την Eurokinissi, λίγο πριν περάσει την πύλη του στρατοπέδου. Τον συνόδευσε ο πατέρας του αλλά και συνεργάτες του.[caption id="attachment_315921" align="alignnone" width="1620"] Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) Θήβας παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
- Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης για να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία, Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024. Ο Στέφανος Κασσελάκης υπηρέτησε στον ελληνικό στρατό ως απόδημος και η στρατιωτική του θητεία είχε διάρκεια 20 ημερών και συμπεριλάμβανε τις βασικές γνώσεις ενός στρατιώτη.
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_315922" align="alignnone" width="1621"] Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) Θήβας παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης για να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία, Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024. Ο Στέφανος Κασσελάκης υπηρέτησε στον ελληνικό στρατό ως απόδημος και η στρατιωτική του θητεία είχε διάρκεια 20 ημερών και συμπεριλάμβανε τις βασικές γνώσεις ενός στρατιώτη.
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_315923" align="alignnone" width="1619"] Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) Θήβας παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης για να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία, Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024. Ο Στέφανος Κασσελάκης υπηρέτησε στον ελληνικό στρατό ως απόδημος και η στρατιωτική του θητεία είχε διάρκεια 20 ημερών και συμπεριλάμβανε τις βασικές γνώσεις ενός στρατιώτη.
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_315924" align="alignnone" width="1620"] Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) Θήβας παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης για να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία, Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024. Ο Στέφανος Κασσελάκης υπηρέτησε στον ελληνικό στρατό ως απόδημος και η στρατιωτική του θητεία είχε διάρκεια 20 ημερών και συμπεριλάμβανε τις βασικές γνώσεις ενός στρατιώτη.
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_315925" align="alignnone" width="1620"] Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) Θήβας παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης για να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία, Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024. Ο Στέφανος Κασσελάκης υπηρέτησε στον ελληνικό στρατό ως απόδημος και η στρατιωτική του θητεία είχε διάρκεια 20 ημερών και συμπεριλάμβανε τις βασικές γνώσεις ενός στρατιώτη.
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_315926" align="alignnone" width="1619"] Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) Θήβας παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης για να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία, Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024. Ο Στέφανος Κασσελάκης υπηρέτησε στον ελληνικό στρατό ως απόδημος και η στρατιωτική του θητεία είχε διάρκεια 20 ημερών και συμπεριλάμβανε τις βασικές γνώσεις ενός στρατιώτη.
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)[/caption]

The post Παρουσιάστηκε στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρουσιάστηκε, Θήβα, Στέφανος Κασσελάκης,parousiastike, thiva, stefanos kasselakis