Οργή στρατιωτικών για το «βάρα νομή» του πρωθυπουργού από τη ΔΕΘ! Α.Τσουκαράκης-Α.Κασιδόπουλος

Οργή στρατιωτικών για το «βάρα νομή» του πρωθυπουργού και του ΥΕΘΑ, από τη Θεσσαλονίκη! Οι εξαγγελίες δεν φαίνεται να έπιασαν τόπο, αντιθέτως δείχνουν να έχουν εξαγριώσει τους στρατιωτικούς. Γιατί υπάρχει αυτό το κλίμα εξηγούν  στο Militaire.gr ,o Αριστείδης Κασιδόπουλος αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων  Στρατιωτικών (ΠΑΣΕΣ) και ο επίτιμος πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Ανέστης Τσουκαράκης.

Από τη συζήτηση προκύπτει ότι το νούμερο ένα πρόβλημα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι το προσωπικό που μετά από 12 χρόνια περικοπών και απαξίωσης έχει φθάσει στα όρια του. Αυτό απεικονίζεται από τον υψηλότατο αριθμό παραιτήσεων και από το χαμηλότατο αριθμό νέων που προσέρχονται στους διαγωνισμούς προσλήψεων για τις ΕΔ. Το φαινόμενο έχει επεκταθεί και στις Στρατιωτικές Σχολές οι οποίες δεν φαίνεται να είναι πια τόσο ελκυστικές για τις νέες και τους νέους.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

The post Οργή στρατιωτικών για το «βάρα νομή» του πρωθυπουργού από τη ΔΕΘ! Α.Τσουκαράκης-Α.Κασιδόπουλος appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα