«Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει»! Ο κυνισμός της κυβέρνησης σε μια δήλωση! Βίντεο

Στην κυβέρνηση ξέρουν πολύ καλά να κουνάνε το δάχτυλο στους πολίτες για κάθε μεγάλο πρόβλημα και πολλές φορές το κάνουν και με ασύλληπτο κυνισμό!

Τελευταίο δείγμα του πως αντιλαμβάνεται την καθημερινότητα των πολιτών η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η κυνική δήλωση του υπουργού Εσωτερικώ Στέλιου Πέτσα στην πρωϊνή εκπομπή του Antenna.

Ρωτήθηκε λοιπόν ο κ.Πέτσας για  τους πολίτες που τα τελευταία χρόνια άλλαξαν τους καυστήρες τους ώστε να καίνε φυσικό αέριο και τώρα τους λένε να αλλάξουν ξανά σε πετρέλαιο!!!

Ειδικότερα, σε ερώτηση

που του απηύθυνε στον ΑΝΤ1 ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος για τα χιλιάδες νοικοκυριά που έκαναν την κοστοβόρα μετάβαση από το πετρέλαιο στο φυσικό αέριο, απάντησε ότι «είναι λαϊκισμός όταν αρνούμαστε να δούμε την πραγματικότητα. Έχει αυξηθεί 1200% η τιμή του φυσικού αερίου».

Παράλληλα, ερωτηθείς για το αν εξετάζεται κάποιο μέτρο για τα νοικοκυριά αυτά, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών απάντησε χαρακτηριστικά:

«Το βασικό ζητούμενο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να δείχνουμε προσαρμογή. Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί, δυστυχώς πεθαίνει».

Δείτε το βίντεο. Η  επίμαχη δήλωση μετά από το ένατο λεπτό:

The post «Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει»! Ο κυνισμός της κυβέρνησης σε μια δήλωση! Βίντεο appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα