Οκτώ χρόνια ζωής για το militaire.gr!

Ο χρόνος είναι ο μόνος κριτικός χωρίς προσωπική φιλοδοξία.

John Steinbeck, 1902-1968

Αμερικανός συγγραφέας, Νόμπελ 1962

Επιλέξαμε μια 29η Φεβρουαρίου για να κάνουμε την εμφάνιση μας…Το δίσεκτο 2016. Για να δώσουμε από την αρχή το στίγμα μας ότι δεν μας αρέσουν οι προλήψεις ,οι προκαταλήψεις, τα «θέσφατα».

Το militaire.gr ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια που πέρασαν αστραπιαία κι ας μην ήταν εύκολα! Δεν ξεκίνησε ως επιχείρηση και δεν έγινε επιχείρηση! «Γεννήθηκε» από την ανάγκη «επαγγελματικής

διάσωσης», από τον «σκοτεινό ωκεανό» των «συμβατικών» μέσων ενημέρωσης. Αποδείχτηκε όχι απλά «σωσίβιο» αλλά αξιόπλοο σκαρί που μας έχει επιτρέψει να ασκούμε δημοσιογραφία όπως την πιστεύουμε. Με ψυχραιμία, αξιοπρέπεια και λάθη! Τα οποία όπως έχουμε επισημάνει σε προηγούμενα «γενέθλια» δεν είχαν ποτέ μα ποτέ δόλο. Γι΄ αυτό και άμεσα τα αποδεχτήκαμε και τα διορθώσαμε.

Δεν ήταν εύκολα χρόνια αυτά που πέρασαν και νομίζουμε ότι τα δυσκολότερα για την ενημέρωση δεν έχουν περάσει. Ωστόσο υπάρχει μια πολύ μεγάλη διαφορά από εκείνο το πρωϊνό της 29ης Φεβρουαρίου 2016: δεν είμαστε μόνοι! Οι άνθρωποι που εμπιστεύονται το militaire.gr και το militaire channel για την ενημέρωση τους είναι πολλοί και γίνονται όλο και περισσότεροι.

Το militaire.gr είναι μια προσπάθεια που στηρίζεται σε μία μονοπρόσωπη ΙΚΕ και χρηματοδοτείται μόνο από τις διαφημίσεις του και τον κόσμο. Αυτόν τον κόσμο που από το υστέρημα του καταθέτει έστω και το ελάχιστο ποσό των 2 ευρώ για να το υποστηρίξει οικονομικά. Δεν γίναμε και δεν πρόκειται να γίνουμε πλούσιοι αλλά όπως ήδη αναφέραμε δεν ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια για να γίνουμε επιχειρηματίες, αλλά για να παραμείνουμε δημοσιογράφοι.

Ευχαριστούμε πολύ και συνεχίζουμε…

The post Οκτώ χρόνια ζωής για το militaire.gr! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οκτώ,okto