Οι υποκλοπές και οι κουμπαριές φέρνουν αναταράξεις και στο ΥΠΕΘΑ;

Οι «κουμπαριές» φαίνεται ότι δεν βγαίνουν πάντα σε καλό… Οι αποκαλύψεις για τις υποκλοπές που συνεχίζονται και θα συνεχίζονται για πολύ ακόμη όπως φαίνεται, το αποδεικνύουν.

Το όνομα του επιχειρηματία Γιάννη Λαβράνου ακούγεται και γράφεται πλέον ανοιχτά και συνδέεται με τον Γρηγόρη Δημητριάδη, ο οποίος αποπέμφθηκε από το Μαξίμου όταν αποκαλύφθηκε το μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών. Σύμφωνα με όσα γράφονται είναι κουμπάρος με τον επιχειρηματία Γιάννη Λαβράνο, ο οποίος σχετίζεται με την εταιρεία Krikel. Λόγω κουμπαριάς

με τον Γ.Λαβράνο απομακρύνθηκε σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιευθεί και ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας από τη θέση του γενικού γραμματέα Προστασίας του Πολίτη.

Τι να τους απαντησει;Δεν γνωριζω το Γιαννη ,τον κουμπαρο μου. https://t.co/yCWzojOLdr

— Anastasios Telloglou (@telloglou) September 2, 2022

Όμως ο Γ.Λαβράνος φαίνεται ότι έχει φιλική σχέση -κάποιοι την αναβαθμίζουν κι αυτή σε κουμπαριά- και με τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο. Γι ΄ αυτή τη σχέση είχε μιλήσει πολύ καιρό πριν ο μακαρίτης πλέον Γιώργος Τράγκας.

Η Krikel, είναι μια από τις δυο εταιρείες που αναμένεται να μπει στο μικροσκόπιο της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Πρόκειται μεταξύ άλλων για την εταιρεία που είναι προμηθευτής συστημάτων ασφαλείας της ΕΛΑΣ και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Σύμφωνα με το πόρισμα της Εθνικής Αρχικής Διαφάνειας (ΕΑΔ), η Krikel συνήψε έξι απόρρητες συμβάσεις με το Δημόσιο την περίοδο 2018-2021

The post Οι υποκλοπές και οι κουμπαριές φέρνουν αναταράξεις και στο ΥΠΕΘΑ; appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα