“Οι στρατιωτικοί βάζουν το φιλότιμο οι πολιτικοί το χτύπημα στην πλάτη”-Α.Τσουκαράκης ΠΟΕΣ

Οι στρατιωτικοί ήταν οι πρώτοι που υπέστησαν τις οδυνηρές περικοπές με την έναρξη της οικονομικής κρίσης. Ήταν όμως και οι πρώτοι απ΄ όλες τις επαγγελματικές -κοινωνικές ομάδες που αντέδρασαν. Το έκαναν όπως γνωρίζουν οι στρατιωτικοί: πειθαρχημένα και αποτελεσματικά!

Με “άρμα μάχης” την Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών -όπως τελικά ονομάστηκε στην εξέλιξη της το όργανο των διεκδικήσεων τους- οι στρατιωτικοί έβαλαν τα γυαλιά στους επαγγελματίες συνδικαλιστές. Προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη και δικαιώθηκαν!

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ Ανέστης Τσουκαράκης μιλά στο Militaire με αφορμή

την Ανάσταση και το Πάσχα. Ανάσταση που διαρκώς αναβάλλεται για τους στρατιωτικούς και Πάσχα που έχουν πολλά χρόνια να κάνουν κάπως ξέγνοιαστοι. Μιλά για τα μέτωπα στα οποία τοποθετούνται πάντα στη πρώτη γραμμή οι στρατιωτικοί οι οποίοι “βάζουν το φιλότιμο και εισπράττουν μόνο χτυπήματα στην πλάτη”. Χρόνια πολλά στις στρατιωτικές οικογένειες.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

The post “Οι στρατιωτικοί βάζουν το φιλότιμο οι πολιτικοί το χτύπημα στην πλάτη”-Α.Τσουκαράκης ΠΟΕΣ appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα