Όχι ΔΕΝ είναι fake news όσα δυστυχώς έγιναν στις ΕΔ από την κακοκαιρία Daniel- Α. Κασιδόπουλος

Οι στρατιωτικοί δίνουν μάχη στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές, την ίδια ώρα που οι Ένοπλες Δυνάμεις μετρούν απώλειες από την κακοκαιρία Daniel. Τα όσα έχουν γίνει για παράδειγμα στο Στεφανοβίκειο είναι ασύλληπτα και η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από το προσωπικό των ΕΔ για να σταματήσει την κριτική που δέχεται.

Ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας έχοντας δίπλα του τον Α/ΓΕΕΘΑ ζήτησε να μείνουν οι ΕΔ εκτός κάδρου. Η ηγεσία τους δεν μπορεί να συμπεριλαμβάνεται σε αυτό.

Ένας στρατιωτικός ο

Αριστείδης Κασιδόπουλος, αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Στρατιωτικών μιλά για όσα απίστευτα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και δεν έχουν αφήσει δυστυχώς ανεπηρέαστες τις Ένοπλες Δυνάμεις και το προσωπικό τους.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

https://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post Όχι ΔΕΝ είναι fake news όσα δυστυχώς έγιναν στις ΕΔ από την κακοκαιρία Daniel- Α. Κασιδόπουλος appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα