Ο ΥΕΘΑ για τις παρακολουθήσεις Αρχηγών από την ΕΥΠ και οι ηχηρές απουσίες σε συνάντηση με δημοσιογράφους

Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος δεν διαψεύδει σε καμία περίπτωση τις υποκλοπές Αρχηγών. Για το μόνο που έχει επιφυλάξεις είναι αν οι παρακολουθήσεις γίνονταν από την ΕΥΠ «ή από άλλο κέντρο»!

Όλα αυτά στην ετήσια χριστουγεννιάτικη συνάντηση της ηγεσίας του ΥΕΘΑ με τους δημοσιογράφους. Από την οποία καταγράφηκαν δύο «ηχηρές» απουσίες. Η μία

του Α/ΓΕΣ Χαρ.Λαλούση και η δεύτερη του ΓΓ του ΥΠΕΘΑ Αντώνη Οικονόμου.

Παρών φυσικά ο Α/ΓΕΕΘΑ για τον οποίο και η συζήτηση περί υποκλοπής του! Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος προσπάθησε να αποφύγει με χαριτολογήματα το θέμα ,παραδεχόμενος ότι είναι πρόβλημα και προσθέτοντας ότι «θα κάνω…ΕΔΕ στην ΕΥΠ». Με αστεία δεν θα αντιμετωπιστεί βεβαίως η κρίση που έρχεται με ταχύτητα και την οποία η κυβέρνηση φαίνεται ότι σχεδιάζει να την αντιμετωπίσει με το άκρως επικίνδυνο παραμύθι των «αυτονομημένων πυρήνων» εντός ΕΥΠ οι οποίοι έκαναν τις παρακολουθήσεις! Αν φθάσει στο σημείο η κυβέρνηση να προτιμήσει το σενάριο του «μη ελέγχου» της ΕΥΠ, τα πράγματα θα γίνουν πολύ σοβαρότερα.

The post Ο ΥΕΘΑ για τις παρακολουθήσεις Αρχηγών από την ΕΥΠ και οι ηχηρές απουσίες σε συνάντηση με δημοσιογράφους appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα