«Ο κ.Μητσοτάκης επιμένει στα λάθη του, είναι επικίνδυνος:»! Ο Πρ.Εμφιετζόγλου μιλά για όλα

Η συνέντευξη του προέδρου της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομου Εμφιετζόγλου αποτελεί μια ολοκληρωμένη και σκληρή κριτική στην κυβερνητική πολιτική, την οποία δεν ακούμε στη Βουλή, ούτε από τα μέσα ενημέρωσης ασφαλώς.

Ο κ.Εμφιετζόγλου προσθέτει στην κριτική και τις προτάσεις του.

Εξηγεί γιατί η μόνη λύση για να αντιμετωπιστεί η τουρκική προκλητικότητα είναι να ασκήσει η Ελλάδα τώρα κάθε νόμιμο

δικαίωμα της, χωρίς να περιμένει την έγκριση των συμμάχων της…

Μιλά για τη θύελλα που αντιμετωπίζουν ήδη οι πολίτες στην καθημερινότητα τους. Για τα πολύ δύσκολα της οικονομίας για τα οποία η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα. «Ο σημερινός πρωθυπουργός , ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ακούει. Ο πατέρας του τουλάχιστον άκουγε… Ο υιός του επιμένει στο λάθος», λέει ο κ.Εμφιετζόγλου.

Μιλά για «δισεκατομμύρια» που κλέβονται αναφερόμενος στα υπερκέρδη των εταιρειών-παρόχων ενέργειας. Επικαλείται μελέτη επιστημόνων από τους οποίους ζήτησε στοιχεία και δηλώνει ότι τα υπερκέρδη των εταιρειών είναι τουλάχιστον 2,5 δις! «Τα πήρε πίσω τα λεφτά ο κ.Μητσοτάκης, δεν μας το είπε», λέει ο κ.Εμφιετζόγλου.

Ο πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης μιλά για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων με ειλικρίνεια που όλοι οι υπόλοιποι αποφεύγουμε, δήθεν για να το προστατεύσουμε. Ζητά το αυτονόητο για τα στελέχη και το προσωπικό των ΕΔ: την εξασφάλιση μιας αξιοπρεπούς ζωής «κι όχι να αναγκάζεται ο Λοχαγός του Έβρου να κάνει το βράδι δεύτερη δουλειά για να τα βγάλει πέρα»!

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

The post «Ο κ.Μητσοτάκης επιμένει στα λάθη του, είναι επικίνδυνος:»! Ο Πρ.Εμφιετζόγλου μιλά για όλα appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα