Ο εκσυγχρονισμός με το ζόρι για τα Leopard «τρώει» αξιωματικούς;

Μια σύμπτωση των τελευταίων κρίσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις προκαλεί προβληματισμό. Δύο Αξιωματικοί που είχαν τοποθετηθεί επικεφαλής επιτροπών για το περιβόητο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των Leopard αποστρατεύθηκαν! Συμπτωματιικά και οι δυο επιτροπές στις οποίες ήταν πρόεδροι είχαν πει ΟΧΙ στο πανάκριβο και αχρείαστο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού αρμάτων μάχης Leopard του ελληνικού στρατού. Οι Γερμανοί έχουν ξεκινησει την κοστολόγηση του «εκσυγχρονισμού» από τα 2 δις!!!

Το εξοργιστικό

είναι ότι άνθρωπος των Γερμανών φέρεται να υποστηρίζει ότι οι δύο Αξιωματικοί αποστρατεύθηκαν λόγω της στάσης τους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ελπίζουμε να πρόκειται για κακόβουλες φήμες…

Οι Γερμανοί μας «ψήνου» εδώ και καιρό για το πρόγραμμα και μάλιστα στην πρώτη επιτροπή είχαν δημιουργήσει επεισόδιο που κανονικά θα έπρεπε να τους έχει αποκλείσει ακόμη και την προσέγγιση στο ΥΠΕΘΑ! Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι η Ελλάδα έχει γίνει «μπανανία» σε ότι αφορά στους εξοπλισμούς.

Οι Γερμανοί έχουν ρίξει κα το …τυράκι ότι θα μας φτιάξουν…εργοστάσιο Leopard στην Ελλάδα!!! Ποιων Leopard; Αυτών που σιγά σιγά αποσύρονται ,γιατί μέχρι το 2030 οι Γερμανοί λανσάρουν νέο άρμα μάχης; Όταν αυτό το θέμα τέθηκε από έντιμους Έλληνες αξιωματικούς άλλαξαν το «παραμύθι» και άρχισαν να «πουλάνε» ότι θα μας αναθέτουν τη συντήρηση Leopard από το εξωτερικό! Όταν τους ζητήθηκαν εγγυήσεις δεν της έδωσαν.

The post Ο εκσυγχρονισμός με το ζόρι για τα Leopard «τρώει» αξιωματικούς; appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα