Μετά την «τράπεζα θεμάτων» έπεσε και ο server του υπουργείου Εξωτερικών;

Μετά την ... κατάρρευση της «τράπεζας θεμάτων» του υπουργείου Παιδείας, και το πρωτοφανές μπάχαλο που προκλήθηκε, τώρα σειρά φαίνεται ότι είχε το υπουργείο Εξωτερικών. Σύμφωνα με πάμπολλους υπαλλήλους του υπουργείου, σήμερα το πρωΐ ο server του υπουργείου ήταν για ώρες εκτός λειτουργίας. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

Επισήμως, η μεταβατική ηγεσία του ΥΠΕΞ δηλώνει άγνοια, και δεν επιβεβαιώνει άλλα ούτε και διαψεύδει την πληροφρία. Αγνωστο

παραμένει εάν ο server έπεσε από κυβερνοεπίθεση ή εξαιτίας της επί σειράς ετών άκρως προβληματικής λειτουργίας και κατάστασής του. Μεταξύ των υπαλλήλων του ΥΠΕΞ, άλλωστε, το «σύστημα είναι για τα μπάζα».

Παλαιότερα, πάντως, όταν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχε «πέσει» και πάλι το σύστημα, σύσσωμα τα -φιλοκυβερνητικά σήμερα- ΜΜΕ, αλλά και διάφοροι -κατά τα λοιπά- «ευαίσθητοι» υπάλληλοι και διπλωμάτες είχαν ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών. Ωστόσο, αν και απειροελάχιστα πράγματα έγιναν τα τελευταία χρόνια επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, τώρα όλα είναι ωραία και καλά και άπαντες βρίσκονται σε μια ... ευτυχισμένη προεκλογική ατμόσφαιρα!   

The post Μετά την «τράπεζα θεμάτων» έπεσε και ο server του υπουργείου Εξωτερικών; appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μετά, Εξωτερικών,meta, exoterikon