Μετά από 15 χρόνια βρέθηκαν χρήματα για τις στολές των αεροπόρων μας! Α.Κασιδόπουλος

Το κράτος που συζητά για τα F-35 χρειάστηκε 15 ολόκληρα χρόνια για να βρει χρήματα προκειμένου τα στελέχη της ΠΑ να έχουν τη δυνατότητα να ράβουν στολές χωρίς να τις πληρώνουν από τη τσέπη τους! Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα και είναι στα υπέρ της σημερινής ηγεσίας του ΓΕΑ που έλυσε αυτό το θέμα. Μαζί με κάποια ακόμη… Ο Αριστείδης Κασιδόπουλος στέλεχος της ΠΑ απέδειξε ότι και στις ΕΔ όποιος αδικείται μπορεί με θεσμικό τρόπο να διεκδικήσει το δίκιο του. Χρειάστηκε να μιλήσει

δημόσια για το πρόβλημα του, απειλήθηκε με τιμωρίες γι ΄ αυτό αλλά τελικά κατόρθωσε να δικαιωθεί από τη νέα ηγεσία του ΓΕΑ. Το θέμα βέβαια είναι τα στελέχη να λύνουν τα προβλήματα τους, χωρίς να χρειάζονται οι δημοσιογράφοι.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

The post Μετά από 15 χρόνια βρέθηκαν χρήματα για τις στολές των αεροπόρων μας! Α.Κασιδόπουλος appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα