«Με κανέναν Τούρκο αξιωματούχο απέναντι σου δε μπορείς να είσαι χαλαρός»-Στέφανος Γκίκας

Οι Τούρκοι σε σχεδόν καθημερινή βάση επαναλαμβάνουν τις κατηγορίες κατά της Ελλάδας, σύμφωνα με τις οποίες οι μετανάστες και πρόσφυγες που το καθεστώς Ερντογάν σπρώχνει προς το Αιγαίο αντιμετωπίζονται με σκληρότητα από τις ελληνικές αρχές. Δεν πρόκειται απλά για δημοσιεύματα.

Πριν μερικές ημέρες ο βουλευτής της ΝΔ και Αντιναύαρχος ε.α Στέφανος Γκίκας άκουσε έκπληκτος τον Πρόεδρο της Τουρκικής ΕθνοσυνέλευσηςMustafa Sentop να κατηγορεί για όλα αυτά την

Ελλάδα στην 143η Ολομέλεια της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης (Interparliamentary Union – IPU) που έγινε στη Μαδρίτη.

Ο κ.Γκίκας περιγράφει τι ειπώθηκε από τον Τούρκο και τι απάντηση του έδωσε. Μιλά για τα ελληνοτουρκικά, τους «ελιγμούς» Ερντογάν και απαντώντας σε ερώτηση για το πως αντιμετωπίζουμε την τουρκική επιθετικότητα επισημαίνει ότι «δε μπορείς να είσαι χαλαρός όταν απέναντι σου έχεις οποιονδήποτε Τούρκο αξιωματούχο». Ο κ.Γκίκας μιλά και για την επόμενη φάση ενίσχυσης του Στόλου μας για τον οποίο δεν αρκούν μόνο οι Belharra.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

The post «Με κανέναν Τούρκο αξιωματούχο απέναντι σου δε μπορείς να είσαι χαλαρός»-Στέφανος Γκίκας appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τούρκο, -Στέφανος Γκίκας,tourko, -stefanos gkikas