«Με εντολή υπουργού» τα οδοιπορικά στις ΕΔ μήπως και καταλαγιάσει η οργή! Μάταιος κόπος…

«Με εντολή του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Νικολάου Παναγιωτόπουλου θα καταβληθούν επιπλέον οδοιπορικά έξοδα έξι (6) ημερών στο Στρατιωτικό Προσωπικό και τεσσάρων (4) ημερών στο Πολιτικό Προσωπικό στο πλαίσιο υπηρεσιακών κινήσεων», γράφει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων…

Η οργή των στρατιωτικών για την παραγκώνιση τους από την κυβέρνηση -για μία ακόμη φορά- εκφράζεται δημόσια και επώνυμα και μάλλον έχει προβληματίσει την κυβέρνηση. Η ανακοίνωση της καταβολής των οδοιπορικών μπορεί να δημιουργεί τη ψευδαίσθηση ότι θα την καταλαγιάσει… Μάλλον κάνουν λάθος.

Στην κυβέρνηση έχουν μάλλον ξεχάσει ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε πιστώσει στους λογαριασμούς των στρατιωτικών λίγο πριν τις εκλογές του 2019 πολύ μεγάλα ποσά που ήταν η εφάπαξ καταβολή των χρημάτων που κακώς τους είχαν περικόψει. Οι στρατιωτικοί που δεν είναι πρόβατα δεν ψήφισαν με βάση το ATM. Αν λοιπόν κάποιοι θεωρούν ότι με την καταβολή…5,5 ημερών οδοιπορικών θα αλλάξουν το κλίμα, μάλλον γελιούνται.

The post «Με εντολή υπουργού» τα οδοιπορικά στις ΕΔ μήπως και καταλαγιάσει η οργή! Μάταιος κόπος… appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα