Κορονοϊός: Η Ευρώπη ετοιμάζεται για το 5ο κύμα και η ελληνική κυβέρνηση ακόμη σκέφτεται μέτρα…

Επιστήμονες εγνωσμένου κύρους με σημαντική καριέρα στο εξωτερικό κρούουν κώδωνα κινδύνου στην κυβέρνηση για την έξαρση του κορονοϊού, αλλά προς το παρόν φαίνεται ότι οι προειδοποιήσεις πέφτουν στο κενό. Η κυβέρνηση δείχνει να έχει αναθέσει την διαχείριση της σοβαρότατης υγειονομικής κρίσης πρωτίστως στο υπουργείο …Ανάπτυξης.

Το πόσο καλά διαχειρίστηκε και διαχειρίζεται η ελληνική κυβέρνηση την κρίση αποτυπώνεται στο γράφημα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια…

Ο ιατρός Γρηγόρης Γεροτζιάφας, MD, PhD, Καθηγητής Αιματολογίας, Διευθυντής

του Research Group “Cancer-Hemostasis-Angiogenesis” INSERM U-938, Sorbonne University και Επιστημονικός Σύμβουλος του Ομίλου HHG γράφει το twitter:

Στην Γαλλία με 88% του πληθυσμού ηλικίας >12ετών εμβολιασμένο η πανδημία δεν είναι πίσω μας Προετοιμαζόμαστε για το 5ο κύμα. Στην Ελλάδα εξοικειώνονται με το γεγονός οτι οι ημερήσιοι νεκροί ισοδυναμούν με αυτούς της πτώσης ενός αεροπλάνου. Η κυβέρνηση ακομα σκέφτεται τα μέτρα… pic.twitter.com/sfEnl1hMB0

— Grigoris Gerotziafas (@GrigorisGerotz1) November 13, 2021

Στο μεταξύ στην Ελλάδα:

The post Κορονοϊός: Η Ευρώπη ετοιμάζεται για το 5ο κύμα και η ελληνική κυβέρνηση ακόμη σκέφτεται μέτρα… appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα