Κόντρα στις ΗΠΑ για τις αμυντικές δαπάνες

Ο Λευκός Οίκος και οι ρεπουμπλικάνοι επικεφαλής των δύο σωμάτων του αμερικανικού Κογκρέσου, σε κοινή τους ανακοίνωση έπειτα από τη συνάντηση που είχαν με τους επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων των δημοκρατικών στη Γερουσία και στη Βουλή των Αντιπροσώπων, προέτρεψαν τους κοινοβουλευτικούς να μη θέσουν υπό «ομηρία» τις στρατιωτικές δαπάνες εξαιτίας της πολιτικής για τη μετανάστευση.

Στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα μετά τη συνάντησή τους με τους επικεφαλής των δημοκρατικών στο Καπιτώλιο, οι ρεπουμπλικάνοι τόνισαν

ότι η επίτευξη συμφωνίας για τη χρηματοδότηση του ομοσπονδιακού κράτους είναι σημαντική. «Συνεχίζει επίσης να είναι σημαντικό τα μέλη του Κογκρέσου να μη θέσουν υπό ομηρία τη χρηματοδότηση για τους στρατιώτες μας εξαιτίας της πολιτικής για τη μετανάστευση», πρόσθεσαν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι δημοκρατικοί συνέδεσαν τα δύο ζητήματα.

Την ανακοίνωση εξέδωσαν από κοινού η αμερικανική προεδρία και οι υπηρεσίες του προέδρου της Γερουσίας Μιτς Μακόνελ και του προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Πολ Ράιαν.

The post Κόντρα στις ΗΠΑ για τις αμυντικές δαπάνες appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα