“Κατά ριπάς” απάντηση και αποκαλύψεις Καμμένου για τα πυρομαχικά στη Σαουδική Αραβία!

Κόλαση στη Βουλή! Μετά από τις ομιλίες των επερωτώντων βουλευτών της ΝΔ που έθεσαν ερωτήματα στον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο για την επιχειρούμενη πώληση πυρομαχικών της Σαουδικής Αραβίας και τον κατηγόρησαν για κατάχρηση εμπιστοσύνης της Βουλής, ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος

ανέβηκε στο βήμα και η διαδικασία …πήρε φωτιά με “κατά ριπάς” αποκαλύψεις που θα συζητηθούν πάρα πολύ.

Με χρονολογική σειρά τα όσα είπε:

•Η συμφωνία με την Σαουδική Αραβία είναι διακρατική. Τα χρήματα θα έφευγαν από το υπουργείο Οικονομικών της Σαουδικής Αραβίας και θα πήγαιναν στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών.

•Απευθυνόμενος στη ΝΔ είπε πως “δεν ζητήσατε καμία απολύτως πληροφορία.Δεν ζητήσατε την σύγκλιση της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας.Θέλατε να κατασκευάσετε σκάνδαλο”.

•Δεν υπάρχει καμία απολύτως αναφορά Ταξιάρχου. Ο Ταξίαρχος στην απολογία του στον Α/ΓΕΣ λέει πως ουδέποτε έχει υποβάλλει αναφορά σε οποιαδήποτε αρχή ή όργανο. Πρόκειται για υποκλοπή από τον υπολογιστή του.

•Το ΥΠΕΘΑ μετά από το ιδιωτικό e mail του πρόξενου Κλουβάτου ζήτησε από τον στρατιωτικό μας ακόλουθο στο Ριάντ, επιβεβαίωση γνησιότητας των εγγράφων για την εκπροσώπηση από τον Παπαδόπουλο.Η απάντηση ήταν πως όλα ήταν γνήσια.

•Κατέθεσε μια σειρά εγγράφων επικυρωμένων όπως είπε από τις διπλωματικές αρχές που αποδεικνύουν όλα όσα προανέφερε.

•Η συμφωνία προέβλεπε από την αρχή 300.000 βλήματα και ουδεμία αλλαγή μπορούσε να γίνει στη συνέχεια για να πέσουμε στα 100.000 ,είπε αιτιολογώντας τη διαφορά των 200.000 βλημάτων.

•Για τον Βασίλη Παπαδόπουλο είπε πως ελέγχθηκε πολλαπλώς αν και αυτά αφορούν τη Σαουδική Αραβία. Αμέσως μετά είπε:

“Με ρωτάτε αν ξέρω τον κ.Παπαδόπουλο. Ναι, τον ξέρω. Και ξέρετε από που; Από τον κ.Μητσοτάκη”. Ο ΥΕΘΑ αναφέρθηκε στην περίοδο της πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη κατά την οποία ο Βασίλης Παπαδόπουλος είχε επωφεληθεί από δάνειο 67 εκατομμυρίων δραχμών.

•Ο Π.Καμμένος στη συνέχεια είπε πως και η κυρία Φώφη Γεννηματά γνωρίζει τον Β.Παπαδόπουλο.Αναφέρθηκε στην περίοδο 2014 όταν η κυρία Γεννηματά ήταν ΑΝΥΕΘΑ και ο Βασίλης Παπαδόπουλος ενεπλάκη στην προσπάθεια πώλησης πυρομαχικών στο Ντουμπάϊ.

•Το κλείσιμο ήταν εκρηκτικό! Ο κ.Καμμένος απευθυνόμενος στον κ.Γεωργιάδη,είπε πως πριν ένα μήν δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα. Το οποίο όπως έμαθε σήμερα προερχόταν από την εταιρεία του κ.Γιώργου Πατεράκη. Ο ΥΕΘΑ έδειξε μάλιστα στη Βουλή φωτογραφία του κ.Γεωργιάδη μαζί με την κυρία Μέρκελ και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Η απάντηση Γεωργιάδη

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ πήρε το λόγο επί προσωπικού και είπε πως τον κ.Πατεράκη δεν τον γνωρίζει καν .Πρόσθεσε ωστόσο ότι τον κ.Πατεράκη τον έχει δει με υπουργό της κυβέρνησης που έχει στις αρμοδιότητές του το θέμα των Ναυπηγείων.

The post “Κατά ριπάς” απάντηση και αποκαλύψεις Καμμένου για τα πυρομαχικά στη Σαουδική Αραβία! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα