«Η Τουρκία είναι όπως τα σκυλιά, αν μυρίσει το φόβο σου θα σε κυνηγήσει»- Παν.Μπαλτάκος

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος δηλώνει ότι έχει πάρει διαζύγιο από την πολιτική, ωστόσο η ανάλυση του για τα θέματα της Εθνικής Άμυνας, των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και οι προβλέψεις του για το πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρουν. Διαφέρουν κατά πολύ απ΄ όσα ακούμε κάθε μέρα, όλη μέρα…

Ο γνωστός δικηγόρος ήταν γενικός γραμματέας της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά .Μετά από την παραίτηση του ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική μέχρι να αποφασίσει την ολοκληρωτική επιστροφή στη δικηγορία.

Για τα

ελληνοτουρκικά ο κ.Μπαλτάκος τονίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δείχνουμε φόβο έναντι της Τουρκίας. «Είναι όπως τα σκυλιά. Αν μυρίσουν το φόβο σου θα σε κυνηγήσουν».

Δεν αρνείται ότι τα πρόσωπα παίζουν το ρόλο τους στα ελληνοτουρκικά: «Οι Τούρκοι παρακολουθούν και μετρούν τα πάντα για τον κάθε Έλληνα πρωθυπουργό».

Προφητικός καθώς η συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε λίγες ώρες πριν την επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την απόκτηση από το ΠΝ δύο φρεγατών Μ από την Ολλανδία, υποστηρίζει ότι είναι απαραίτητη η άμεση ενίσχυση του Στόλου ,μέχρι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα ναυπήγησης των Belharra.

Μιλά για το επεισόδιο στο Πέραμα θέτοντας τα γεγονότα στη σειρά και στη σωστή τους βάση. Δεν αρνείται ότι οι 38 σφαίρες ήταν πολλές για μία τέτοια επιχείρηση. Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει η ανάλυση του για το πολιτικό σκηνικό που ενδέχεται να διαμορφωθεί τους επόμενους μήνες.

Οι προβλέψεις του δεν συμβαδίζουν μ΄ όσα εκπέμπονται από τις δημοσκοπήσεις και τα ΜΜΕ.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

The post «Η Τουρκία είναι όπως τα σκυλιά, αν μυρίσει το φόβο σου θα σε κυνηγήσει»- Παν.Μπαλτάκος appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα