“Η σιωπή του Α/ΓΕΑ” για τα εκτός ορίων και λογικής πτητικά επιδόματα εδάφους…

Με πρόσφατο άρθρο του το militaire απηύθυνε 5 ερωτήματα προς το ΓΕΑ με αφορμή πτητικά επιδόματα εδάφους. Μέχρι σήμερα απάντηση δεν πήραμε. Επίσης δεν έχουμε διαπιστώσει κάποια διάθεση ενασχόλησης με το ζήτημα και αυτό μας προξενεί μεγαλύτερες απορίες.
Σε μια περίοδο που το προσωπικό έχει ιδιαίτερα μεγάλα παράπονα από την Ηγεσία και όχι μόνο στο οικονομικό πεδίο, θεωρούμε ότι το να διαχωρίζουν τα Επιτελεία τον κόσμο τους σε παιδιά και αποπαίδια όπου κάποιοι

να λαμβάνουν πέραν των προβλεπομένων και οι υπόλοιποι να μην πληρώνονται ούτε τη θεσμοθετημένη νυκτερινή αποζημίωση, είναι το λιγότερο προκλητικό.
Σήμερα θα επαναφέρουμε το θέμα διότι θεωρούμε ότι τα ερωτήματα που έχουμε θέσει πρέπει να απαντηθούν ώστε να ξεκαθαριστεί η υπόθεση. Υπενθυμίζουμε λοιπόν ότι σύμφωνα με τον ΕΠΑ Δ-6 προβλέπεται ρητώς ότι «Ο αριθμός των δώδεκα (12) πτητικών αποτελεί το μέγιστο όριο πτητικών που μπορεί να συμπληρώσει το προσωπικό εδάφους, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του στην ΠΑ. Ως εκ τούτου, δεν θα τοποθετούνται τεχνικοί σε Μοίρες μεταφορικών Α/Φ ως Ιπτάμενοι Μηχανικοί, εφόσον έχουν περισσότερα από τρία πτητικά».
Θα μας κάνει την τιμή το ΓΕΑ να τοποθετηθεί επί του θέματος; Ελπίζουμε ναι, διότι θα επανερχόμαστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

The post “Η σιωπή του Α/ΓΕΑ” για τα εκτός ορίων και λογικής πτητικά επιδόματα εδάφους… appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα