«Η επιλογή του Π.Κοντολέοντα ήταν λάθος», λέει η Ντόρα Μπακογιάννη

Η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξη της στον Antenna υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν γνώριζε για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, ωστόσο είπε ότι ήταν λανθασμένη η  επιλογή του Παναγιώτη Κοντολέοντα για τη θέση του διοικητή της ΕΥΠ, ο οποίος υπενθυμίζουμε διορίστηκε μετά από «φωτογραφική» διάταξη «ραμμένη» στα μέτρα του.

«Πράγματι,

δεν το ήξερε ο Πρωθυπουργός. Για να κάνεις ένα λάθος πρέπει να το ξέρεις. Το λάθος του Πρωθυπουργού ήταν η λάθος εκτίμηση του για τον επικεφαλής της ΕΥΠ και την λανθασμένη κρίση που έδειξε ο τελευταίος κι αυτός ήταν και ο λόγος της απομάκρυνσης του», είπε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Ο επικεφαλής της ΕΥΠ έπρεπε να είχε ενημερώσει τον Πρωθυπουργό για την παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη. Ο κ. Δημητριάδης ανέλαβε την πολιτική ευθύνη», τονίζοντας πάντως πως η ΕΥΠ είναι μια πολύτιμη υπηρεσία, κάνοντας αναφορά και στις απειλές από τον εξ ανατολών γείτονα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη συντάχθηκε ευθέως με τις θεωρίες συνωμοσίας που διαρρέονται από κυβερνητικούς και όχι μόνο κύκλους, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο κάδρο των ασύμμετρων απειλών που δέχονται ευρωπαϊκές χώρες από άλλες χώρες, αναφερόμενη στη Ρωσία.

Η βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε σε χρήματα που έχουν δοθεί από τη Ρωσία σε ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, προσδιορίζοντας, μάλιστα, το ποσό στα 10 εκατομμύρια ευρώ, «για να εξαγοραστούν συνειδήσεις».

«Στην Ελλάδα είναι γνωστό τοις πάσι, ότι “έπεσαν” 10 εκατομμύρια ευρώ. Δεν μιλάω εγώ για κόμματα, μιλούν για μέσα ενημέρωσης», ανέφερε η κ. Μπακογιάννη, σχετικά με τις αποκαλύψεις των ΗΠΑ για ρωσική χρηματοδότηση κομμάτων σε 24 χώρες.

The post «Η επιλογή του Π.Κοντολέοντα ήταν λάθος», λέει η Ντόρα Μπακογιάννη appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα