«Η Ελλάδα θα πρέπει να συνταχθεί με το δίκιο»- Ισμάτ Σάμπρι

Ο Ισμάτ Σάμπρι πρώην Επιτετραμμένος στην Πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Αθήνα, μιλά για όσα γίνονται στη Γάζα λέγοντας ότι «ο πόλεμος ακόμη δεν έχει ξεκινήσει…Η φωτιά του πολέμου μπορεί να πάει και αλλού, να εμπλακούν κι άλλοι στην περιοχή, αλλά αυτόν τον πόλεμο δεν πρόκειται να τον κερδίσει το Ισραήλ».

Ο κ.Σάμπρι μιλά για τα σχέδια εκδίωξης των Παλαιστινίων και από την Γάζα και αναφέρεται στη Δύση που η συμπεριφορά της είναι σαν «να κλείνει το μάτι» στο Ισραήλ. Μιλά για την «ανθρωπιστική βοήθεια» που δήθεν στέλνουν

στη Γάζα: «Ξέρετε τι μετέφερε ένα από τα φορτηγά που έστειλαν; Τεστ για κορονοϊό»!

Μεταφέρει όσα του λένε Παλαιστίνιοι που ζουν στη Γάζα. «Πόσους θα σκοτώσουν από εμάς; Κι ένα εκατομμύριο να σκοτώσουν , θα υπάρχει ακόμη 1,5 εκατομμύριο από εμάς να μαχόμαστε» του λένε.

Επισημαίνει ότι οι Παλαιστίνιοι αντιστέκονται επί 75 χρόνια και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Λέει ότι δεν πρόκειται για πόλεμο μεταξύ Ισραήλ-Χαμάς, αλλά για πόλεμο Ισραήλ-Παλαιστινίων. Αποδομεί το απαράδεκτο αφήγημα του Ισραήλ σύμφωνα με το οποίο , όποιος ασκεί κριτική για όσα κάνει , είναι αυτομάτως αντισιμήτης! «Δεν σκοτώσαμε εμείς τον Γ.Ράμπιν , τον δικό τους πρωθυπουργό που ήθελε ειρήνη, εκείνοι τον σκότωσαν».

Ο κ.Σάμπρι σχολιάζει τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης: «Δεν ζητάμε να συνταχθεί με τις θέσεις των Παλαιστινίων. Με το Δίκαιο ζητάμε να συνταχθεί. Θα κρίνει ο ελληνικός λαός τη στάση της κυβέρνησης».

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tubehttps://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post «Η Ελλάδα θα πρέπει να συνταχθεί με το δίκιο»- Ισμάτ Σάμπρι appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα