Η δολοφονία του Αντώνη και το «πάμε κι όπου βγει» στο λιμάνι του Πειραιά! Κ.Κυράνης

Ο Αντώνης Καργιώτης 36 ετών δολοφονήθηκε όταν σπρώχθηκε από τον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon, μέσα στο λιμάνι του Πειραιά. Ακολούθησε ένα μπαράζ αποκαλύψεων με βίντεο τραβηγμένα από τον κόσμο αλλά και ηχητικά ντοκουμέντα στα οποία εμπλέκονται ονόματα Λιμενικών. Για παράδειγμα υπάρχουν πολλά ερωτήματα για Λιμενάρχη που δεν είχε καμία σχέση με τον Πειραιά αλλά φέρεται να είναι

εκείνος που ειδοποίησε τον καπετάνιο του Blue Horizon ότι τα όσα έγιναν στον καταπέλτη του πλοίου του έχουν ήδη καταγγελθεί. Το πιο παράδοξο; Αυτή η ενημέρωση γίνεται πριν το Blue Horizon ενημερωθεί ότι πρέπει να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά.

Δεν είναι το μοναδικό παράδοξο, ούτε μοναδικό ατόπημα. Ο δικηγόρος Δημοσθένης Μπακόπουλος έχει αποκαλύψει κι άλλα στη συνέντευξη του στο militaire channel.

Ίσως γι ΄  αυτό και άπαντες έσπευσαν να ρίξουν τα φώτα της δημοσιότητας στους χαμηλόβαθμους Λιμενικούς που βρίσκονταν στο λιμάνι εκείνη τη μοιραία νύχτα. Όσοι βρίσκονταν ,γιατί οι ελλείψεις προσωπικού είναι τεράστιες! Όχι επειδή χρειάζονται απαραίτητα νέες προσλήψεις αλλά επειδή οι αποσπάσεις σε υπουργικά γραφεία και άλλες «άνετες» υπηρεσίες» δεν σταματούν ποτέ!

Υπάρχουν πολλά κενά στη φύλαξη λιμανιών της χώρας που από ότι φαίνεται είναι γυμνά από προσωπικό αλλά και υποδομές ασφαλείας.

Συνδικαλιστές του Λιμενικού εδώ και καιρό έχουν αναδείξει το ζήτημα της υποστελέχωσης αφού η δύναμη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά υπολείπεται κατά 100 άτομα περίπου.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως αρκετοί έχουν αποσπαστεί στο Γραφείο του Υπουργού Ναυτιλίας και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος προκειμένου να αποφύγουν τον βαρύ φόρτο εργασίας στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο λόγος στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπνδίας Λιμενικών Κώστα Κυράνη.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

The post Η δολοφονία του Αντώνη και το «πάμε κι όπου βγει» στο λιμάνι του Πειραιά! Κ.Κυράνης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντώνη, Πειραιά Κ Κυράνης,antoni, peiraia k kyranis