«Για τα Τέμπη θα έπρεπε να έχουν γίνει ήδη μαζικές συλλήψεις»-Σαράντος Θεοδωρόπουλος

Ρήξη τώρα προτείνει το ΜέΡΑ25 και η αλήθεια είναι ότι με το πρόγραμμα Δήμητρα που ανακοίνωσε ο Γιάνης Βρουφάκης, τα νερά ταρακουνήθηκαν για τα καλά στην προεκλογική επικαιρότητα…

Ο Σαράντος Θεοδωρόπουλος δικηγόρος και υποψήφιος βουλευτής με το ΜέΡΑ25 στην Α ΄ Αθήνας εξηγεί τι είναι το σχέδιο Δήμητρα που παρουσιάστηκε από μέσα ενημέρωσης αλλά και από τον πρωθυπουργό ως «έξοδο από το ευρώ»…

Πρέπει να υπάρχει ένα εναλλακτικό σχέδιο για τη χώρα σε περίπτωση που όλα πάνε στραβά

με την ΕΕ; Προφανώς ναι λέει ο κ.Θεοδωρόπουλος, όπως «πρέπει να έχουμε σχέδια σε περίπτωση που η χώρα δεχτεί επίθεση από τους Τούρκους».

Μιλά για το έγκλημα στο Ελληνικό, επισημαίνοντας αυτό που οι δήμαρχοι δεν λένε στους πολίτες τους, ότι δηλαδή δήμοι με παραλιακό μέτωπο από την αρχαιότητα θα χάσουν την πρόσβαση στη θάλασσα.

Υπενθυμίζει αυτό που η κυβέρνηση θέλει να ξεχάσουμε, την τραγωδία των Τεμπών, λέγοντας ότι θα έπρεπε ήδη να έχουν γίνει ήδη μαζικές συλλήψεις και προφυλακίσεις.

Έχει κουράγιο ο κόσμος για Ρήξη; Ο κ.Θεοδωρόπουλος απαντά στο ερώτημα επικαλούμενος την ιστορία μας. Όπως λέει έρχονται στιγμές που ο κόσμος λέει ότι «δεν πάει άλλο» και αυτή η περίοδος είναι μια τέτοια στιγμή. Δεν πάει άλλο με τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς και την ακρίβεια, λέει ο κ.Θεοδωρόπουλος. Υπάρχει πλέον θέμα και για τα ήδη ρυθμισμένα δάνεια προσθέτει.

Μιλά για τις θέσεις του ΜέΡΑ25 για τους υδρογονάνθρακες και την εξόρυξη τους. Θέσεις για τις οποίες δέχεται κριτική. Τι λέει για τα ελληντουρκικά και την Εθνική Άμυνα.

Ο κ.Θεοδωρόπουλος είχε υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις με Λοχαγό τον Κώστα Φλώρο, σημερινό Α/ΓΕΕΘΑ.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

https://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post «Για τα Τέμπη θα έπρεπε να έχουν γίνει ήδη μαζικές συλλήψεις»-Σαράντος Θεοδωρόπουλος appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα